Over ons

Sinds de oprichting van SalesToppers in 1997 hebben wij ons sterk geprofileerd op Sales vacatures.

De consultants van SalesToppers weten precies welke wensen opdrachtgevers hebben en welke Account Manager daar het beste bij past. Hierdoor is SalesToppers in staat altijd de perfecte match te realiseren: op een professionele wijze vinden wij de juiste opdrachtgever voor je. Sinds 1997 hebben wij voor onze Account Managers bij meer dan 1000 verschillende organisaties een Sales Job gevonden.

Werkwijze kandidaten

Hoe gaat SalesToppers te werk bij het vinden van de perfecte Sales Job voor jou en een potentiële opdrachtgever? We kijken verder dan alleen naar je opleiding. Motivatie en ervaring in de Sales zijn minstens zo belangrijk. Bij SalesToppers hanteren wij een transparante werkwijze. Wanneer je solliciteert, reageren wij direct op je sollicitatie, Sluit je CV en je Sales profiel aan bij één van onze Sales vacatures, dan ontvang je dezelfde dag een uitnodiging.

Een van onze Recruitment Consultants neemt contact met je op om een gesprek in te plannen. Gedurende dit gesprek bespreken wij je specifieke wensen en eisen waar een uitdagende Account Management functie aan moet voldoen. Van SalesToppers mag je een objectieve beoordeling verwachten van wat wij voor je kunnen betekenen. Ook geven wij duidelijk aan op wat voor termijn we de perfecte Sales Job voor je hebben gevonden. Alle voordelen op een rijtje: Je krijgt direct een reactie Een ruim aanbod aan interessante Sales vacatures bij de Top 500. Altijd één vast aanspreekpunt. Eerlijke en duidelijke communicatie en Succes verzekerd.

Werkwijze voor kandidaten

Hoe gaat SalesToppers te werk bij het vinden van de perfecte match tussen jou en een potentiële opdrachtgever? We kijken verder dan alleen naar opleiding en ervaring. Motivatie en inzet zijn minstens zo belangrijk.