Over ons

Al meer dan 20 jaar het adres voor Sales Jobs bij de top 100.

De consultants en recruiters van SalesToppers weten precies welke wensen opdrachtgevers hebben en welke Accountmanager daar het beste bij past. Hierdoor is SalesToppers in staat altijd de perfecte match te realiseren: op een professionele wijze vinden wij de juiste opdrachtgever voor je.  Al meer dan 20 jaar marktleider in Sales Jobs bij Start-ups en de Top 500.

Werkwijze kandidaten

Hoe gaat SalesToppers te werk bij het vinden van de passende Sales Jobs voor jou! We kijken verder dan alleen naar je opleiding. Motivatie en ervaring in de Sales zijn minstens zo belangrijk. Bij SalesToppers hanteren wij een transparante werkwijze. Wanneer je solliciteert, reageren wij direct op je CV, Mail je CV en dan kijken wij welke Sales jobs het beste bij profiel passen! En een ontvangt dezelfde dag nog een uitnodiging.

Een van onze Recruitment Consultants neemt contact met je op om een gesprek in te plannen. Gedurende dit gesprek bespreken wij je specifieke wensen en eisen waar je Sales Job aan moet voldoen. Van SalesToppers mag je een objectieve beoordeling verwachten van wat wij voor je kunnen betekenen. Ook regelen wij binnen een week een tiental gesprekken voor je. We hebben dus heel snel de perfecte Sales Job voor je gevonden. Alle voordelen op een rijtje: Je krijgt direct een reactie Een ruim aanbod aan interessante Sales vacatures bij de Top 500. Altijd één vast aanspreekpunt. Eerlijke en duidelijke communicatie en Succes verzekerd.

Werkwijze voor kandidaten