Hoe gaat SalesToppers te werk bij het vinden van de perfecte match tussen jou en een potentiële opdrachtgever? We kijken verder dan alleen naar opleiding en ervaring. Motivatie en inzet zijn minstens zo belangrijk. Een kort overzicht:

Inschrijven

Inschrijven bij SalesToppers is snel, eenvoudig en zonder verplichtingen. Gebruik hiervoor het inschrijfformulier op deze site of neem contact op met Robert van Leeuwen: 020-470 57 57 of mail je CV naar robert@salestoppers.com. Ik neem dan dezelfde dag contact met je op

Intake-interview

Nadat je inschrijving is ontvangen neem ik contact met je op voor een intake-interview. Tijdens dat gesprek wordt niet alleen je cv bekeken, maar zal ook gesproken worden over jouw wensen: wat voor baan zoek je en bij welke onderneming pas jij het beste?

Zoeken

Aan de hand van je wensen en ambities gaat SalesToppers op zoek naar een bij jou passende baan in de Sales. Dat gebeurt in eerste instantie binnen het bestaande netwerk van SalesToppers, maar als dat niet direct resultaat oplevert zoeken we ook daarbuiten. Succes verzekerd

Voorstellen

Heeft SalesToppers een baan voor je op het oog, dan word je aan het bedrijf voorgesteld. Dat gebeurt eerst op basis van jouw profiel. Bij wederzijdse interesse vindt een persoonlijk gesprek plaats. Daarna ondersteunt SalesToppers je bij de gesprekken en de onderhandelingen over de arbeidsvoorwaarden.

Contact houden

Ook tijdens en na je proeftijd houdt SalesToppers contact met je. Dat zal de eerste maanden wat frequenter zijn: we willen er zeker van zijn dat jij het naar je zin hebt en dat alles goed verloopt. Maar ook op de wat langere termijn zal SalesToppers regelmatig iets van zich laten horen.

Bel voor meer informatie met Robert van Leeuwen op 020-470 57 57 of op 06-502 659 We horen graag van je!