Snel aan de slag als Accountmanager bij een Start-up of Multinational

Salestoppers vindt voor iedere Accountmanager een carrièreswitch met toekomstperspectief. Dankzij onze vakkundige specialisten wordt je droombaan binnen de kortste keren werkelijkheid.

Salestoppers is een dynamisch sales recruitment bureau. We hebben meer dan 20 jaar ervaring in het vervullen van Salesfuncties bij Start-ups en multinationals (de top 500). We zijn actief in verschillende branches, zoals ICT, Online Media, Finance, Pharma, Media en Fintech.

Accountmanager Oracle in Utrecht OTE €140.000

Accountmanager Oracle in Utrecht OTE €140.000

Wil je ook werken als Accountmanager Oracle bij de Top 100 IT speler en marktleider op het gebied van Software en SaaS Solutions. Ben je energiek en wil je deel uit maken van een Internationale Organisatie met veel groeipotentie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Optie Trader in Amsterdam OTE €145.000

Optie Trader in Amsterdam OTE €145.000

Voor een snelgroeiend Trading Platform zoeken wij in Amsterdam meerdere gedreven Optie Traders. Wil jij ook als Optie Trader meer dan €10.000 euro per maand verdienen bij de snelst groeiende broker van Nederland? Ben jij die New Business Hunter die er altijd 200% voor gaat? Dan zijn we op zoek naar jou!

Accountmanager SaaS Solutions bij een Start-up in Almere OTE €128.000

Accountmanager SaaS Solutions bij een Start-up in Den Haag OTE €128.000

Wil jij ook werken bij een Internationale Start-Up in het centrum van Den Haag! Ben jij die gedreven New Business Hunter? Wil jij ervaring opdoen bij een Internationale Organisatie met veel doorgroei mogelijkheden en een Topsalaris verdienen!. Dan zijn wij op zoek naar jou

Accountmanager Google in Amsterdam OTE € 125.000

Accountmanager Google in Amsterdam OTE € 125.000

Ben jij die gedreven Solution Sellor en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Wil je je bekwamen in het verkopen van innovatieve Google Solutions? Ben je energiek en wil je deel uitmaken van een snel groeiende Internationale Organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Accountmanager Events in Hilversum OTE €64.500

Accountmanager Events in Hilversum OTE €64.500

Wil jij ook werken als Accountmanager Events bij een Internationaal evenementenbureau waar veel doorgroeimogelijkheden zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat doe je als Accountmanager!

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van New Business en het verder uitbouwen van je portfolio bij bestaande klanten. Je denkt met je klanten mee, investeert je tijd in hen en adviseert hen. Je geeft je klanten passend advies over hoe ze hun prestaties kunnen verbeteren en/of kosten kunnen besparen. Als accountmanager ken jij je klanten door en door en heb je door je enthousiasme en sterke sociale vaardigheden snel een klik met je klanten en prospects. Heb je de deal bij je account afgesloten, dan zorg je vervolgens voor de uitvoering van de oplossing of levering van het product. Kortom als accountmanager laat je zien dat je van toegevoegde waarde bent!

Wat is de toegevoegde waarde van een Accountmanager

Je toegevoegde waarde als accountmanager is dat jij de omzet van de organisatie laat groeien door middel van New Business en meer omzet bij je bestaande klanten te genereren. Je lost problemen bij je klanten en prospects op en onderzoekt mogelijkheden voor speciaal op hem afgestemde producten of diensten. Door veel tijd en aandacht te besteden aan je klanten, creëer je een gunfactor. Dat betekent dat je alles doet om jouw klant een goede oplossing of dienst te verkopen.

Meer weten over SalesToppers!

Ben je enthousiast en wil jij ook snel aan de slag als Accountmanager? Mail dan je cv of App voor een afspraak met Robert van Leeuwen op 06-50265911 voor gesprek op ons kantoor in Amsterdam.

We zien je cv tegemoet ...