Salesmanager Datacenter Solutions in Amsterdam OTE € 170.000

Wil jij ook werken als Salesmanager Datacenter bij een Datacenter die marktleider is? Bij een snelgroeiende, klantgerichte onderneming die toonaangevend is in Europa. Er heerst een prettige, informele sfeer door jonge, enthousiaste en assertieve collega's.

De Functie:
Als Salesmanager Datacenter ben je primair verantwoordelijk voor alle Large Accounts en voor de aansturing van Accountmanagers. Met het salesteam stel je de verkoopplannen op en zorgt dat de hunters hun targets behalen. Je coacht je sales Team naar een hoger niveau en staat er borg voor dat zij zich volledig in hun functie kunnen ontwikkelen. Ook het aannemen en opleiden van nieuw commercieel talent behoort tot je taak. In deze functie rapporteer je aan de Commercieel directeur en neem je deel aan het managementoverleg.  

De ideale kandidaat:
Wij zoeken voor deze functie resultaatgerichte, gedreven en inspirerende Salesmanager Datacenter met een succesvol trackrecord in een B2B sales omgeving. Je beschikt over een afgeronde HBO/WO -opleiding en je bent goed in staat om een team op te bouwen, te inspireren en naar een hoger niveau te coachen. Jouw gedreven en innemende persoonlijkheid zorgt voor een prettige werksfeer waarin successen gevierd kunnen worden. Je beschikt over kennis van datacenter solutions en hebt ervaring in het leiden en aansturen van een sales team!

Wat bieden wij onze Salesmanager Datacenter Solutions!
Een uitdagende functie als Salesmanager Datacenter binnen een succesvolle en snelgroeiende onderneming. Wij bieden je een functie als Salesmanagers met veel groeimogelijkheden, waarbij je de gelegenheid hebt om jezelf te ontplooien door het volgen van opleidingen en vaardigheidstrainingen. Je wordt gestimuleerd om eigen initiatief te tonen en je maximale bijdrage te leveren aan de doelstellingen. Dit wordt ook vertaald in een goed basissalaris en uitstekende provisie regeling. The sky is the limit

Enthousiast over deze Sales Job als Salesmanager Datacenter Solutions!
Ben jij die gedreven Salesmanager Datacenter en wil je deel uitmaken van een snel groeiende Top 500 Organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan?

Mail je cv naar info@salestoppers.nl en wij bij gebleken geschiktheid nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

We zien je cv tegemoet.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: