Sales Traineeship tot Accountmanager in Amstelveen OTE € 120.000

Wil jij ook aan de slag als Sales Trainee en werken bij een Internationale start-up. Ben jij die new business hunter die snel wil doorgroeien binnen onze Internationale organisatie! Dan zijn we op zoek naar jou!

De Functie:
Na een uitgebreid trainingsprogramma van drie maanden ga je aan de slag als Junior Accountmanager. Als Sales Trainee ben je verantwoordelijk voor jouw deel van de markt en ben je verantwoordelijk voor het op- en uitbouwen van je klantenbestand bij de top 500. Je signaleert en ontwikkelt kansen in de markt en weet als geen ander inventief in te spelen op de uiteenlopende behoeften van je klanten en prospects. Jouw omzet en succes bepaal jezelf door binnenhalen van New Business.

Wij zijn op zoek naar:
Als Sales Trainee beschik je over een afgeronde HBO/WO-opleiding en je hebt ervaring in de verkoop, maar gedreven starters mogen ook reageren. Met onze sales trainingen en on the job coaching trainen wij je snel naar een hoger niveau. Je bent een ondernemer met lef die kansen in de markt signaleert en deze weet om te zetten in zakelijk voordeel.

Wat bieden wij onze Sales Trainee!
Een uitdagende sales functie bij een innovatieve Internationale organisatie met veel doorgroeimogelijkheden en veel aandacht voor coaching en opleiding. Na twee jaar kan je doorgroeien naar Accountmanager en na vier jaar kan jij zelfs je eigen vestiging in het buitenland openen. Daarnaast is er een uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Je verdient een zeer goed basissalaris met een uitstekende provisieregeling waarbij ‘ The sky is the limit’ is. Bij het behalen van je targets staan daar veel incentives en bonussen tegenover. Na bewezen geschiktheid ga je de buitendienst in en ontvang jij een lease auto naar keuze.

Enthousiast over dit uitdagende Sales Traineeship!
Ben jij die gedreven Sales Trainee die goed is in New Business? Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan!
Ben jij die gedreven SalesTopper die er 200% voor gaat? Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan?
Herken jij jezelf en wordt je enthousiast van deze vacature? 

Mail je cv naar info@salestoppers.nl en wij bij gebleken geschiktheid nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

We zien je cv tegemoet.

 

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: