Sales Trainee It Detachering in Amsterdam OTE € 134.500

Wil jij werken in de arbeidsbemiddeling en ben je toe aan de volgende stap in je carrière! Ben jij die new business hunter die na een paar jaar kan naar de functie van sales manager? Dan zijn we op zoek naar jou!

De Functie:
Na een uitgebreid trainingsprogramma ga je aan de slag als Sales Trainee IT Detachering. Als Sales Trainee IT Detachering ben je verantwoordelijk voor het op- en uitbouwen van je klantenbestand bij de top 500. Je focust je op het detacheren van geschikte kandidaten bij grotere opdrachtgevers. Je signaleert en ontwikkelt kansen in de markt en weet als geen ander inventief in te spelen op de uiteenlopende behoeften van je klanten en prospects. Jouw succes en target behaal je door IT-ers op uitdagende projecten in te zetten en jouw klanten te voorzien van geschikte kandidaten.

Wij zijn op zoek naar:
Als Sales Trainee IT Detachering beschik je over een afgeronde HBO/WO-opleiding en je hebt ervaring in de verkoop, maar gedreven starters mogen ook reageren. Met onze sales trainingen en on the job coaching trainen wij je naar een hoger niveau. Je bent een ondernemer met lef die kansen in de markt signaleert en deze weet om te zetten in zakelijk voordeel.

Wat bieden wij onze Sales Trainee IT Detachering:
Een uitdagende sales functie waar je na een paar jaar kan je doorgroeien naar salesmanager en na vier jaar kan jij zelfs je eigen vestiging in het buitenland kan openen. Daarnaast bieden wij een uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Je verdient een zeer goed basissalaris met een provisieregeling waarbij ‘The sky is the limit’ is. Bij het behalen van je targets staan daar veel incentives en bonussen tegenover.

Enthousiast over dit uitdagende sales Job in de arbeidsbemiddeling!
Ben jij die gedreven Salestopper die ook goed is in New Business! Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan? 
App dan voor een afspraak met Robert van Leeuwen op 06-502 659 11 of mail je cv naar info@salestoppers.nl

Zodra wij je cv hebben ontvangen nemen wij contact met je op. 

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: