Sales Trainee in Hoofddorp OTE € 135.000

Wil jij ook aan de slag als Sales Trainee IT Detachering en werken in het centrum van Amsterdam! Door de snelle groei zoeken wij meerdere gedreven Sales Trainees IT Detachering. Ben jij die New Business Hunter die snel wil doorgroeien naar Sales Manager? Dan zijn we op zoek naar jou!

De Functie:
Na een uitgebreid trainingsprogramma ga je aan de slag als Sales Trainee IT Detachering. Als Sales Trainee IT Detachering ben je verantwoordelijk voor jouw deel van de markt en je bent verantwoordelijk voor het op- en uitbouwen van je klantenbestand bij de top 500. Je focust je op het detacheren van geschikte kandidaten bij grotere opdrachtgevers. Je signaleert en ontwikkelt kansen in de markt en weet als geen ander inventief in te spelen op de uiteenlopende behoeften van je klanten en prospects. Jouw succes en target behaal je door IT-ers op uitdagende projecten in te zetten en jouw klanten te voorzien van geschikte kandidaten.

Wij zijn op zoek naar:
Als Sales Trainee IT Detachering beschik je over een afgeronde HBO/WO-opleiding en je hebt ervaring in de verkoop, maar gedreven starters mogen ook reageren. Met onze sales trainingen en on the job coaching trainen wij je naar een hoger niveau. Om in dit team te passen moet je het een uitdaging vinden om te scoren en veel deals te sluiten. Je bent een ondernemer met lef die kansen in de markt signaleert en deze weet om te zetten in zakelijk voordeel.

Wat bieden wij onze Sales Trainee IT Detachering!
Werken in een jong en enthousiast team van gedreven IT Recruitment Consultants, die je de kneepjes van het vak leren. Een uitdagende sales job bij een innovatieve Internationale organisatie met veel doorgroeimogelijkheden en veel aandacht voor coaching en opleiding. Na twee jaar kan je doorgroeien naar Salesmanager en na vier jaar kan jij zelfs je eigen vestiging in het buitenland openen. Daarnaast een uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Je verdient een zeer goed basissalaris met een provisieregeling waarbij ‘ The sky is the limit’ is. Bij het behalen van je targets staan daar veel incentives en bonussen tegenover. . Na bewezen geschiktheid ga je de buitendienst in en ontvang jij een lease auto naar keuze. 

Enthousiast over dit Sales Traineeship!
Ben jij die gedreven SalesTopper die ook goed is in New Business? Ben je energiek en wil je deel uitmaken van een snelgroeiende Internationale Organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!
App met Robert van Leeuwen op 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam.
Je kan je cv mailen naar info@salestoppers.nl of schrijf je online in via onze website. 

Zodra wij je cv hebben ontvangen nemen wij contact met je op.

 

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: