Sales Trainee FMCG Detachering in Amstelveen OTE €125.000

Wil jij ook €10.000,- per maand verdienen bij een Internationale FMCG Organisatie! Door de snelle groei zoeken wij meerdere gedreven Sales Trainees FMCG Detachering. Ben jij die SalesTopper die er altijd 200% voor gaat? Dan zijn we op zoek naar jou!

De Functie:
Als Sales Trainee FMCG Detachering ben je verantwoordelijk voor jouw deel van de markt en je bent verantwoordelijk voor het op- en uitbouwen je klantenbestand bij de top 500. Je bent werkzaam binnen de arbeidsbemiddeling en focust je op het detacheren van geschikte kandidaten. Je signaleert en ontwikkelt kansen in de markt en weet als geen ander inventief in te spelen op de uiteenlopende behoeften van je klanten en prospects. Naast de commerciële activiteiten ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van jouw kandidaten. Jouw succes en target behaal je door FMCG Contractors te laten acteren op uitdagende projecten en jouw klanten te voorzien van passende oplossingen.

Wij zijn op zoek naar:
Een gedreven new business hunter die beschikt over een afgeronde HBO/WO- opleiding. Je hebt ervaring in de Sales, maar gedreven starters zijn ook van harte welkom. Met onze sales trainingen en on the job coaching trainen wij je naar een hoger niveau. Na een intensieve Sales training ga je aan de slag onder begeleiding van je Team Manager. Om in dit team te passen moet je het een uitdaging vinden om te scoren en veel deals te sluiten. Je bent een ondernemer met lef die kansen in de markt signaleert en deze weet om te zetten in zakelijk voordeel.

Wat bieden wij onze Sales Trainee FMCG Detachering?
Een uitdagende functie als Sales Trainee FMCG Detachering bij een innovatieve organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Veel aandacht voor coaching en opleiding. Je verdient een zeer goed basissalaris met een provisieregeling waarbij ‘The sky is the limit’ is.
Bij het behalen van je target staat daar zeer veel tegenover, zoals een lease auto naar keuze of een andere leuke incentives.

Enthousiast over dit Sales Traineeship!
Wil jij meer weten over dit Sales Traineship? App dan met met Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je CV naar info@salestoppers.nl

Wij kijken uit naar je cv.

 

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: