Sales Executive Cloud Solutions in Almere OTE € 134.500

Ben jij die gedreven Sales Executive Cloud Solutions! Wil jij ervaring opdoen bij een Internationale Organisatie met veel doorgroei mogelijkheden! Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie:
Als Sales Executive Cloud Solutions ben je goed in het binnenhalen van New Business bij de top 500. Daarnaast zie je het als een uitdaging om bestaande accounts verder uit te bouwen. Als Sales Executive ben je het eerste aanspreekpunt voor je klanten. Je inventariseert de behoeften en weet dus goed hoe je de belangen van de klanten zo goed mogelijk kunt behartigen. Op basis daarvan verkoop je de oplossing die het beste bij hen past. De target is een mix van nieuw te behalen omzet en omzet bij bestaande Accounts. Je verliest de follow-up van afspraken niet uit het oog en verkoopt maatwerkoplossingen voor geselecteerde klanten.

De ideale kandidaat:
Als Sales Executive Cloud Solutions beschik je over een afgeronde HBO/WO- opleiding en een twee jaar ervaring als accountmanager in de IT branche. Je bent gepassioneerd om klantenbehoeften verder uit te diepen en te vertalen naar verkoopkansen. Je kunt goed luisteren, koopsignalen herkennen en deals closen. Je bent resultaatgericht en hebt een drive om te scoren. Kortom je hebt zin om er een succes van te maken!

Wat bieden wij onze Sales Executive Cloud Solutions:
Een uitdagende sales functie als Sales Executive Cloud Solutions voor een gedreven sales persoonlijkheid met scoringsdrang. Je krijgt een opleidingen over cloud solutions. Verder ontvang je een uitstekend marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals interessante provisie en bonusregeling. Naast lease auto, laptop en smartphone zorgen wij voor goede professionele ondersteuning die een bijdrage levert aan je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Enthousiast over deze uitdagende Sales Job!
App dan voor meer informatie of een afspraak met Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je cv naar info@salestoppers.nl 

We kijken uit naar je cv.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: