Recruitment Consultant IT Detachering in Amsterdam OTE € 145.000

Wil jij werken in de arbeidsbemiddeling en wil je snel aan de slag als Recruitment Consultant IT Detachering waar je meer dan een twee ton kan verdienen! Wil jij werken bij een Internationaal Recruitment Bureau waar je snel kan doorgroeien naar Team Manager of Sales Director ? Dan is deze functie voor jou!

De functie:
Als Recruitment Consultant IT Detachering ben je verantwoordelijk voor het binnen halen van New Business. Je bent goed in het inventariseren en werven van je opdrachten bij de Top 500. Je bent verantwoordelijk voor je eigen new business opportunity’s en relatiebeheer. Je selecteert en presenteert kandidaten en realiseert de juiste match. Je onderhoudt telefonisch en veel persoonlijk contact met je large-accounts. Je bent verantwoordelijk voor het relatiebeheer en presentaties geven aan bestaande en nieuwe klanten. Je stelt een account development plan op en je realiseert je gestelde omzetdoelstellingen.

De ideale kandidaat:
Als Recruitment Consultant IT Detachering beschik je over HBO/WO werk- en denkniveau. Je hebt commerciële B2B sales ervaring. Je beschikt over een zelfstandige, competitieve en resultaatgericht instelling. Je bent communicatief vaardig en salesdriven. Je bent een gedreven salestijger die goed is in het analyseren van bedrijfssituaties, vacatures en kandidaten profielen. Je beschikt over een bewezen vermogen om deals te sluiten.

Wat bieden wij onze Recruitment Consultant IT Detachering:
Een geweldige sales functie als Recruitment Consultant IT Detachering in een Internationale werkomgeving. Veel mogelijkheden om je te ontplooien en verder te groeien naar de functie van Sales Manager. Werken bij een succesvol en snelgroeiende organisatie, waarin work hard and have fun centraal staan. Een geweldige commissieregeling en bonussysteem. “The sky is the Limit”.

Enthousiast over deze uitdagende Sales functie in de arbeidsbemiddeling!
Ben jij die gedreven Recruitment Consultant IT Detachering, die new business hunter die er 200% voor gaat? Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan?
App dan je cv naar Robert van Leeuwen op 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Den Haag of mail je cv naar info@salestoppers.nl

We zien je cv tegemoet.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: