Recruitment Consultant FMCG Detachering in Almere OTE € 135.000

Wil je ook meer dan €10.000 per maand verdienen in de de arbeidsbemiddeling als Recruitment Consultant FMCG Detachering. Wil jij werken als Recruitment Consultant FMCG Detachering bij een gerenommeerd detacheringsbureau waar kwaliteit van de dienstverlening voorop staat? Ben jij die gedreven New Business Hunter met passie voor FMCG. Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Functie:
Als Recruitment Consultant FMCG Detachering ben je verantwoordelijk voor jouw deel van de markt en je bent verantwoordelijk voor het op- en uitbouwen je klantenbestand bij de top 500. Je bent werkzaam binnen de arbeidsbemiddeling en focust je op het detacheren van geschikte kandidaten. Je signaleert en ontwikkelt kansen in de markt en weet als geen ander inventief in te spelen op de uiteenlopende behoeften van je klanten en prospects. Naast de commerciële activiteiten ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van jouw kandidaten. Jouw succes en target behaal je door veel plaatsingen te realiseren en klanten te voorzien van passende oplossingen.

De ideale kandidaat:
Als Recruitment Consultant FMCG beschik je over een afgeronde HBO/WO- opleiding en je hebt ervaring in de sales, maar gedreven starters zijn ook welkom. Met onze sales trainingen en on the job coaching trainen wij je naar een hoger niveau. Na een intensieve training ga je aan de slag onder begeleiding van je Team Manager. Om in dit team te passen moet je het een uitdaging vinden om te scoren en veel deals te sluiten. Je bent een ondernemer met lef die kansen in de markt signaleert en deze weet om te zetten in zakelijk voordeel.

Wat bieden wij onze Recruitment Consultant FMCG Detachering!
Een uitdagende sales functie als Recruitment Consultant FMCG Detachering bij een innovatieve organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Veel aandacht voor coaching en opleiding. Je verdient een zeer goed basissalaris met een provisieregeling waarbij ‘ The sky is the limit’ is. Bij het behalen van je target staat daar zeer veel tegenover, zoals een reis naar keuze of een andere leuke incentives.

Enthousiast over deze sales Job in de de arbeidsbemiddeling!
Wil jij meer weten over deze uitdagende vacature van Recruitment Consultamt FMCG Detachering?
Ben jij die gedreven SalesTopper die er 200% voor gaat? Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan?
Herken jij jezelf en wordt je enthousiast van deze vacature? Laat het ons dan snel mogelijk weten door je cv te mailen.
Je cv kan je mailen naar info@salestoppers.nl dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!  

We kijken uit naar je cv!

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: