Key Accountmanager Virtualisatie in Amsterdam

Wil jij ook werken in een dynamische hightech omgeving? En wil jij je verder verdiepen op het gebied van cloud solutions! Virtualisatie? Dan hebben wij de Sales Job van je dromen. Als Key Accountmanager Virtualisatie ben je goed in het uitbreiden van Business bij de top 500 klanten. Wij gaan voor absolute kwaliteit en service en daarom worden onze accountmanagers voortdurend getraind en kunnen klanten altijd rekenen op hightech Solutions.

De ideale kandidaat:
Als Key Accountmanager beschik je over minimaal HBO/WO werk- en denkniveau en ervaring als accountmanager in de IT branche. Je bent gepassioneerd om klantenbehoeften uit te diepen en te vertalen naar verkoopkansen. Je kunt goed luisteren, koopsignalen herkennen en deals closen. Je bent resultaatgericht en hebt een drive om te scoren. Kortom je hebt zin om er een succes van te maken! Ervaring in de innovatieve IT Solutions en een ondernemende instelling. In staat zijn om een netwerk optimaal uit te bouwen en te beheren. Uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden.

Wat bieden wij je?
Een uitdagende functie als Key Accountmanager Virtualisatie voor een gedreven snel IT club. Je krijgt een gedegen opleiding o.a. over desktop solutions en virtualisatie technologie. Verder een uitstekend marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals interessante provisie en bonusregeling. Naast lease auto, laptop en smartphone zorgen wij voor goede professionele ondersteuning die een bijdrage levert aan je persoonlijke groei en ontwikkeling bij een organisatie die enorm aan het groeien is.

Enthousiast over deze sales Job!
Ben jij die gedreven solution seller en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Ben je energiek en wil je deel uitmaken van een snel groeiende Internationale Organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!
App voor meer informatie met Robert van Leeuwen, 06-50265911 of mail je cv naar info@salestoppers.nl

We zien je cv tegemoet.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: