Key Accountmanager Mobile Communications in Almere OTE € 125.400

Ben jij die gedreven Key Accountmanager Mobile Communications die zich in elke klant vastbijt en pas tevreden is als de deal gesloten is? Dan is dit een unieke kans! Wij bieden een volledig pakket Mobile Communications.

De functie:
Als Key Accountmanager Mobile Communications lever je een actieve bijdrage aan de ambitieuze groeidoelstellingen van de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor de top 500. Door je te verdiepen in de behoeften van je eigen bestaande en nieuwe klanten, bied je actief en tijdig de juiste oplossing uit een breed portfolio. Je werkt zelfstandig maar wel binnen duidelijke richtlijnen en targets. Je bent als het ware ondernemer op je eigen plek en targets zijn voor jou, als Key Accountmanager Mobile Communications, een uitdaging.

De ideale kandidaat:
Als Key Accountmanager Mobile Communications beschik je over een afgeronde HBO/WO opleiding en ruime ervaring in het Accountmanagement. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je beschikt over een hunters mentaliteit maar je bent ook een bent een goede relatie beheerder.

Wij bieden je:
Wil jij ook werken als Key Accountmanager Mobile Communications bij een snel groeiende organisatie, dan is dit de baan van je dromen. Goed basissalaris en een uitstekende provisieregeling, The sky is the limit. Commissie voor realiseren van New Business een fors deel uit van het salaris. Lease auto, laptop en smartphone telefoon behoren tot je standaard uitrusting. Prettige informele werksfeer en de vrijheid om zelf je werkzaamheden in te delen.

Enthousiast over deze sales job!
Ben jij die gedreven solution seller en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Ben je energiek en wil je deel uitmaken van een snel groeiende Internationale Organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!
App dan voor een afspraak op ons kantoor in Den Haag met Robert van Leeuwen op 06-50265911 of mail je cv naar info@salestoppers.nl

We kijken uit naar je cv.

 

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: