Junior Sales FMCG in Hoofddorp OTE €54.500

Ben jij een gedreven verkoper en spreek je vloeiend Engels of andere taal? Wil jij ook werken bij een Internationale handelsorganisatie die een breed assortiment voert in de FMCG-branche? Dan is dit de baan van je dromen.

Als Junior Sales FMCG ben je verantwoordelijk voor de uitbreiding en ontwikkeling van een netwerk van klanten en leveranciers in één of meerdere landen. Je functioneert als belangrijke spil tussen onze leveranciers en klanten en beschikt dus over een sterke handelsgeest. Je krijgt energie van werken in een internationale en zaken te doen met verschillende culturen. Je onderhandelt direct met klanten over prijzen en levertijden en brengt zelfstandig offertes uit. Je bent resultaatgericht en weet ook in verkooptrajecten de focus te bewaren.

De ideale kandidaat:
Als Junior Sales FMCG beschik je over MBO/HBO werk- en denkniveau en hebt werkervaring in de verkoop. Tevens beschik je over een commerciële en ondernemende geest. Je bent een teamplayer, gedreven, sociaal, flexibel, stressbestendig, proactief en oplossingsgericht. Je hebt doorzettingsvermogen en communicatieve vaardigheden, affiniteit met reizen en een categorie “B” rijbewijs. Je bent een New Business Hunter die ook goed is in relatiebeheer. Je spreekt in ieder geval Engels of Frans, Spaans of een andere taal.

Het Internationale team dat op jou wacht!
Een uitdagende sales functie bij een enthousiast team van gedreven inside sales. Een fulltime functie als Junior Sales FMCG. Je maakt deel uit van een enthousiast internationaal team dat dagelijks met veel plezier werkt aan de verdere groei van onze organisatie. Er is ook waardering voor eigen initiatief en ruimte om je te kunnen ontplooien.
Daarnaast bieden we je een informele werksfeer, een goed salaris en een uitstekende provisieregeling. The sky is the limit.

Enthousiast over deze Sales Job van Junior Sales FMCG!
Ben jij die gedreven SalesTopper die ook goed is in New Business? Ben je energiek en wil je deel uitmaken van een snel groeiende Internationale Organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan? App dan met Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of Den Haag of mail je cv naar info@salestoppers.nl

We zien je cv tegemoet.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: