Junior Optie Trader in Hilversum OTE € 124.000

Voor een snelgroeiend Trading Platform zoeken wij in Amsterdam meerdere gedreven Junior Optie Traders. Wil jij ook meer dan € 10.000 per maand verdienen bij de snelst groeiende broker van Nederland? Ben jij die New Business Hunter die er altijd 200% voor gaat? Dan zijn we op zoek naar jou!

De Functie:
Als Junior Optie Trader ben je goed in het binnenhalen van New Business en het onderhouden van bestaande klanten. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te bewijzen als New Business Hunter in een zeer dynamische markt met een brede scala aan ontwikkelingsmogelijkheden. Je target is een mix van New Business en bestaande klanten. Als Junior Optie Trader beschik je over goede communicatieve vaardigheden en je bent een sterke Sales persoonlijkheid.

Wij zijn op zoek naar:
Als Junior Optie Trader beschik je over een afgeronde HBO/WO- opleiding. Je hebt minimaal een jaar werkervaring in de B2B Sales, maar gedreven traders mogen ook reageren. Je bent verantwoordelijk voor het beheren en binnenhalen van klanten en je hebt affiniteit met de Optie trading. Tevens ben je resultaatgericht en beschikt over een winnaarsmentaliteit.

Wat bieden wij onze Junior Optie Trader:
Een uitdagende Sales functie als Junior Optie Trader bij een enthousiast team van gedreven Traders. Ben jij die gedreven Sales tijger die ook meer dan een ton wil verdienen dan is deze uitdagende Trading Job! Een uitdagende Sales functie als Junior Optie Trader bij een snelgroeiende Top 100 speler met veel doorgroeimogelijkheden. Een uitdagende Sales Job als Junior Optie Trader met maandsalaris wat kan oplopen tot 25.000 euro per maand. Daarnaast krijg je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Wij zorgen voor een goede professionele ondersteuning die een bijdrage levert aan je persoonlijke ontwikkeling bij een Internationale Organisatie die enorm aan het groeien is. Haal jij je targets dan ontvang je veel bonussen en incentives, The Sky is the Limit!

Enthousiast over deze uitdagende Job!
Ben jij die gedreven SalesTopper die er altijd 200% voor gaat! Wil jij snel aan de slag als Junior Optie Trader? Spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan!
Mail je cv naar info@salestoppers.nl en wij bij gebleken geschiktheid nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

We zien je cv tegemoet.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: