Junior Optie Broker in Bussum OTE € 135.000

Voor een snelgroeiend Trading Platform zoeken wij in Amsterdam meerdere gedreven Junior Optie Brokers. Wil jij ook meer dan € 10.000,- per maand verdienen bij de snelst groeiende broker van Nederland? Ben jij die Hunter die er altijd 200% voor gaat? Dan zijn we op zoek naar jou!

De Functie:
Als Junior Optie Broker ben je goed in het binnenhalen van New Business en het onderhouden van bestaande klanten. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te bewijzen als New Business Hunter in een zeer dynamische markt met een brede scala aan ontwikkelingsmogelijkheden. Je target is een mix van New Business en bestaande klanten. Als Junior Optie Broker beschik je over goede communicatieve vaardigheden en je bent een sterke sales persoonlijkheid.

De ideale kandidaat:
Als Junior Optie Broker beschik je over een afgeronde HBO/WO- opleiding. Je hebt minimaal een jaar werkervaring als broker of trader, maar gedreven SalesToppers mogen ook reageren. Je bent verantwoordelijk voor het beheren en binnenhalen van klanten en je hebt affiniteit met de wereld van effectenhandel. Tevens ben je resultaatgericht en beschikt over een winnaarsmentaliteit.

Wat bieden wij onze Junior Optie Broker!
Een uitdagende sales functie als Junior Optie Broker bij een snelgroeiende Top 100 speler met veel doorgroeimogelijkheden. Een uitdagende sales Job als Junior Optie Broker met maandsalaris wat kan oplopen tot 20.000,- euro per maand. Daarnaast krijg je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Wij zorgen voor een goede professionele ondersteuning die een bijdrage levert aan je persoonlijke ontwikkeling. Haal jij je targets dan ontvang je veel provisie en bonussen, The sky is the Limit!

Enthousiast over deze trading Job!
Ben jij die gedreven New Business Hunter die er altijd 200% voor gaat! Wil jij snel aan de slag als Junior Optie Broker? App dan met Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je CV naar info@salestoppers.nl

We kijken uit naar je cv.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: