Junior Accountmanagers Telecom in Almere OTE € 64.500

We zijn op zoek Junior Accountmanagers Telecom voor een marktleider op het gebied van Telecom Solutions. Ben jij die New Business Hunter die elke deal weet te closen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Functie:
Als Junior Accountmanager Telecom maak je deel uit van een gedreven sales team en rapporteer je aan de Sales Director. In deze sales job ben je verantwoordelijk voor de omzet en je persoonlijke target. Je bent verantwoordelijk voor het gehele proces van bellen van de prospect tot het closen van de deal. Als Junior Accountmanager Telecom bestaan je werkzaamheden zowel uit het binnenhalen van New Business en als relatiebeheer bij bestaande klanten. Je bent verder het aanspreekpunt op het gebied van alle telecom solutions en weet je snel in te spelen op wat er in de markt gebeurt.

De ideale kandidaat:
Als Junior Accountmanager Telecom beschik je minimaal over MBO/HBO werk- en denkniveau. Ervaring in de verkoop is een pré maar gedreven starters mogen ook reageren. Goede beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste. Daarnaast beschik je over uitstekende commerciële en contactuele eigenschappen om zo onze telecom solutions en diensten goed te kunnen verkopen.

Wat bieden wij onze Junior Accountmanager Telecom
Een uitdagende sales functie als Junior Accountmanager Telecom bij een snelgroeiende Telecom-organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Een provisie regeling die uitzonderlijk hoog is en een uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Veel aandacht voor coaching en opleiding. Leaseauto, laptop en smartphone behoren tot je standaarduitrusting.

Enthousiast over deze Sales Job!
Verkopen is “a way of life” Dat heb je in je. Ben jij die SalesTopper die er altijd 200% voor gaat! Dan zijn wij op zoek naar jou!
App voor een afspraak met Robert van Leeuwen op 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je cv naar info@salestoppers.nl

We kijken uit naar je cv.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: