Junior Accountmanagers IT Detachering in Amsterdam €134.500

Wil jij ook werken in de arbeidsbemiddeling en meer dan 10.000 euro per maand verdienen. Ben jij die SalesToppers die er altijd 200% voor gaat? Dan zijn we op zoek naar jou!

De functie:
Als Junior Accountmanager IT Detachering ben je verantwoordelijk voor het inventariseren en werven van opdrachten voor IT-specialisten. Je bent verantwoordelijk voor het genereren van New business opportunity’s en acquisitie. Je selecteert en presenteert kandidaten en realiseert de juiste match. Je onderhoudt persoonlijk contact met large-accounts. Je bent verantwoordelijke voor het relatiebeheer en presentaties geven aan bestaande en nieuwe klanten. Je stelt een account plan op en realiseert je omzetdoelstellingen.

Wat vragen wij:
Een Junior Accountmanager IT Detachering die beschikt over HBO/WO werk-denk niveau. Ervaring in de sales, maar gedreven starters mogen ook reageren. Zelfstandige, competitieve en resultaatgericht instelling. Communicatief vaardig en salesdriven. Gedreven persoonlijkheid, en bent een teamplayer. Je bent sterk in analyseren van bedrijfssituaties, vacatures en kandidatenprofielen. Je bent een Hunter die ook goed is in relatiebeheer.

Wat bieden onze Junior Accountmanager IT Detachering;
Een interessante sales functie als Junior Accountmanager IT Detachering bij dynamische Internationale organisatie. Veel internationale contacten en de mogelijkheden om je verder ontplooien en door te groeien naar teammanager. Werken in een succesvol sterk groeiende sales gerichte organisatie, waarin enthousiasme en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Zeer goede arbeidsvoorwaarden, en veel salestrainingen en leuke incentives. Een uitstekende commissieregeling en bonus regeling. The sky is the Limit.

Enthousiast over deze Sales Job in de arbeidsbemiddeling!
Wil jij meer weten over deze super uitdagende sales Job als Junior Accountmanager IT Detachering! App dan voor een afspraak met Robert van Leeuwen op 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam. Je kan je cv mailen naar info@salestoppers.nl of schrijf je online in via onze website. 

We kijken uit naar je cv.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: