Junior Accountmanagers Apps in Utrecht

Wij zijn op zoek naar een gedreven Junior Accountmanager Apps. Ben jij toe aan de volgende stap in je loopbaan en wil je werken bij een snel groeiende Internationale organisatie. Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie:
Als Junior Accountmanager Apps maak je deel uit van een gedreven Sales team. Je rapporteert aan de Sales Director. In de functie van Junior Sales Hunter ben je verantwoordelijk voor je eigen regio en je persoonlijke target. Je bent verantwoordelijk voor het gehele commerciële proces van het bellen van de prospect tot het closen van de deal. Je bent het aanspreekpunt op het gebied van alle mobile solutions en weet je snel in te spelen op wat er in de markt gebeurt.

De ideale kandidaat:
Een Junior Accountmanager Apps met consultative selling skills. Ben jij die Junior Accountmanager Apps die er altijd 200% voor gaat en beschik je over een afgeronde HBO/WO- opleiding. Als Junior Accountmanager Apps beschik je over sales ervaring in B2B branche. Goede beheersing van de Nederlandse taal. Uitstekende commerciële en contactuele eigenschappen om zo onze solutions goed te kunnen verkopen.

Wat bieden wij onze Junior Accountmanager Apps!
Een sales functie als Junior Accountmanager Apps bij een snelgroeiende Internationale organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Een beloning die uitzonderlijk hoog is en een uitstekende Bonus, The Sky is the limit! Prima secundaire arbeidsvoorwaarden en veel aandacht voor coaching en opleiding. Wij zorgen voor een goede professionele ondersteuning die een bijdrage levert aan je persoonlijke ontwikkeling bij een organisatie die enorm aan het groeien is.

Enthousiast over deze sales jobs van Junior Accountmanager Apps!
Ben jij die gedreven Junior Accountmanager Apps die er 200% voor gaat? Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan? Dan ben jij onze kandidaat.Mail je cv naar info@salestoppers.nl en wij bij gebleken geschiktheid nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

We zien je cv tegemoet.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: