Junior Accountmanager Zoekmachine Marketing in Bussum 0TE € 91.500

Wil jij ook werken voor de marktleider op het gebied van zoekmachine marketing? Dan hebben wij de perfecte baan voor je! Onze opdrachtgever is een marketingbureau voor het MKB en is op zoek naar een ambitieuze Junior Accountmanager Zoekmachine Marketing die het Salesteam komt versterken.

De Functie:
Als Junior Accountmanager Zoekmachine Marketing ben je verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe klanten. Je weet de werkelijke wensen en behoeftes van de klant te achterhalen en vertaalt deze naar creatieve maatwerkoplossingen. Je kent de wereld van zoekmachine en online marketing en weet waar het omgaat als we het hebben over SEO, analytics en conversie. Door op strategisch niveau mee te denken help je de klant om online verder te groeien met behulp van onze expertise. Je bent een echte New Business Hunter en krijgt een kick met het halen van targets. Koud bellen is voor jou geen probleem en New Business haal je gemakkelijk binnen. Na bewezen geschiktheid ga je de buitendienst in.

De ideale kandidaat:
Als Junior Accountmanager Zoekmachine Marketing beschik je minimaal over HBO werk- en denkniveau; Minimaal een jaar relevante werkervaring in de verkoop; Communicatief, overtuigend en klantgericht; Telefonische verkoopervaring is een pre; Commerciële drive; Cijfermatig inzicht, sterk analyserend en probleemoplossend vermogen.

Wat bieden wij onze Junior Accountmanager:
Als Junior Accountmanager Zoekmachine Marketing maak je deel uit van een enthousiast team dat dagelijks met veel plezier werkt aan de verdere groei van de organisatie. Er is ook waardering voor eigen initiatief en ruimte om je te kunnen ontplooien. Daarnaast bieden we een informele werksfeer, doorgroeimogelijkheden, een goed salaris en een uitstekende provisieregeling, smartphone, lease auto.

Solliciteren:
Ben jij die Junior Accountmanager Zoekmachine Marketing die er 200 procent voor gaat? App dan voor een afspraak met Robert van Leeuwen op 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je cv naar info@salestoppers.nl

We zien je cv tegemoet.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: