Junior Accountmanager Spot in Amsterdam OTE €62.500

Ben jij die Junior Accountmanager Spot die New Business Hunter die er altijd 200% voor gaat en wil jij aan de slag als Junior Accountmanager Spot bij een dynamisch Radio Station? Dan hebben wij de baan van je dromen.

De Functie:
Als Junior Accountmanager Spot leg je contacten met bedrijven die op de radio adverteren. Jouw uitdaging is het aantrekken van nieuwe adverteerders. Als Junior Accountmanager Spot ben je goed in New Business en een uitstekende relatiebeheerder. De diversiteit van klanten en branches is wat het werk zo uitdagend maakt. Als Junior Accountmanager Spot onderhoud je zowel contacten met de inkopers van radio commercials als de ‘creatieve geesten’. Adviseren van bestaande en nieuwe klanten. Verkopen van reclamezendtijd en radioprojecten. Aanleveren van ideeën voor onze verkoop -en marketingstrategie.

De ideale kandidaat:
Als Junior Accountmanager Spot beschik je over HBO/WO werk en denkniveau. En heb je minimaal 1 jaar ervaring in de verkoop. Je bent een dynamisch verkooptalent met doorzettingsvermogen. Als Junior Accountmanager Spot ben je goed met het genereren en kwalificeren van je prospects en je gaat erop uit om zoveel mogelijk Business binnen te halen. Je bent een echte New Business Hunter met consultative selling skills. 

Wat bieden wij onze Junior Accountmanager Spot?
Een uitdagende sales Job als Junior Accountmanager Spot bij een innovatieve organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Leaseauto, laptop en smartphone en veel aandacht voor coaching en opleiding. Wij zorgen voor een goede professionele ondersteuning die een bijdrage levert aan je persoonlijke groei en ontwikkeling van de Junior Accountmanager Spot. Uitstekende provisieregeling, the sky is the limit.

Enthousiast over deze Sales Job van Junior Accountmanager Spot!
Verkopen is a way of life, dat heb je in je! Ben jij die Junior Accountmanager Spot die er altijd 200 % voor gaat dan zijn we op zoek naar jou!  Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan! App dan met Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam, Den Haag of Haarlem.
Je kan je cv mailen naar info@salestoppers.nl of schrijf je online in. 

Zodra wij je cv hebben ontvangen nemen wij contact met je op.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: