Junior Accountmanager Software in Haarlem OTE € 82.400

Wil jij ook werken als Junior Accountmanager Software bij een snel groeiende Internationale Software Vendor? Dan is dit de baan van je dromen.

De functie:
Als Junior Accountmanager Software benader je potentiële klanten pro- actief. Je maakt afspraken met inkopers en beslissers. Je maakt offertes en draagt zorg voor het afsluiten en verwerken van de deals. Daarnaast ben je gedreven in relatiebeheer en de daaruit voortvloeiende werkzaamheden. Je werkt nauw samen met overige verkoopafdelingen maar je werkt met een eigen klantenbestand.

Wij zijn op zoek naar:
Je bent een gedreven Junior Accountmanager Software en je beschikt over een MBO/HBO werk- en denkniveau. Minimaal één jaar sales ervaring. Je hebt een commerciële drive en bent resultaat- en oplossingsgericht. Zowel individueel als in teamverband haal je het uiterste uit jezelf. Goede mondelinge en schriftelijke kennis van de Nederlandse taal is noodzakelijk, evenals een prettige telefoonstem. Je hebt kennis van software en je bent een New Business Hunter.

Wat bieden wij de Junior Accountmanager Software!
Een uitdagende sales functie als Junior Account Manager Software bij een snel groeiende organisatie. Je geniet van een passend basissalaris en een uitstekende provisie regeling. The sky is the limit. Wij zorgen voor een uitdagende sales job en reële targets. De overige arbeidsvoorwaarden zijn perfect geregeld, denk bijvoorbeeld aan opleidingsmogelijkheden en een goede pensioenregeling. Je werkt in een dynamische omgeving waar een informele en collegiale werksfeer heerst en toch zeer professioneel wordt gehandeld. . Na bewezen geschiktheid ga je de buitendienst in en ontvang jij een lease auto naar keuze.

Enthousiast over deze sales Job!
Ben jij die gedreven Junior Accountmanager Software die er 200% voor gaat? Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan?
App dan voor een afspraak met Robert van Leeuwen op 06-502 659 11 of mail je cv naar info@salestoppers.nl

We kijken uit naar je cv.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: