Junior Accountmanager SaaS in Amsterdam OTE € 84.500

Wil jij ook werken bij een snelgroeiende Start-up. Ben jij die gedreven New Business Hunter? Wil jij ervaring opdoen met het binnenhalen van de top 500. Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Functie:
Als Inside Accountmanager SaaS ben je bezig met het binnenhalen van New Business bij de corporates. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te bewijzen in een dynamische markt met een breed scala aan Solutions. De target is een mix van nieuw te behalen omzet en omzet bij bestaande Accounts. Ook ben je bezig met de ontwikkeling van nieuwe leads. Je beschikt over goede onderhandelingsvaardigheden en verliest de follow-up van afspraken niet uit het oog.

De ideale kandidaat:
Als Inside Accountmanager SaaS beschik je over een afgeronde MBO/HBO- opleiding. Je beschikt minimaal een jaar werkervaring in de verkoop maar gedreven starters met call center ervaring mogen ook reageren. Als Inside Accountmanager SaaS Solutions heb je ervaring opgedaan met een crm systeem. Verder beschik je over goede kennis van MS Office en Outlook. Als Inside Accountmanager New Business SaaS  ben je verantwoordelijk voor: behalen van je target en realiseren van meer omzet. Uitbouwen van je New Business Netwerk, Opstellen van een verkoopplan en je doelstellingen bereiken.

Wat bieden wij onze Inside Accountmanager SaaS!
Een uitdagende sales functie als Inside Accountmanager SaaS bij een enthousiast team van gedreven New Business Hunters. Wil jij werken als Inside Accountmanager SaaS met jaarsalaris wat samen met de provisie kan oplopen tot meer 60.000 euro per jaar! Haal jij je target dan ontvang je zeer hoge bonussen. De commissie voor realiseren van New Business maakt een fors deel uit van je OTE jaarsalaris. Uitstekende provisie regeling, The sky is The limit. Laptop en smartphone behoren tot je standaarduitrusting. Na bewezen geschiktheid ga je de buitendienst in.

Enthousiast over deze Sales Job!
Ben jij een gedreven Inside Accountmanager SaaS Solutions en wil je je bekwamen in het verkopen innovatieve SaaS Solutions! Ben jij die gedreven SalesTopper die er 200% voor gaat? Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan!
App dan met Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam, Den Haag of Haarlem.
Je kan je cv mailen naar info@salestoppers.nl of schrijf je online in. 

Zodra wij je cv hebben ontvangen nemen wij contact met je op.

 

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: