Junior Accountmanager Oracle Utrecht OTE € 82.500

Wil je ook werken als Junior Accountmanager Oracle bij de marktleider op het gebied van Cloud en Mobile Solutions. Ben je energiek en wil je deel uit maken van een Internationale organisatie met veel groeipotentie? Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en wil je, je bekwamen in het verkopen van complexe Software Solutions? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Functie:
Als Junior Accountmanager Oracle verkoop je de Oracle Solutions bij de top 500. Je gaat werken bij een dynamische organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Vanuit het partnership met Oracle worden gerenommeerde bedrijfsoplossingen en kennis geleverd. Als Junior Accountmanager Oracle begeleid je het volledige salestraject en zorg je onder andere voor: Aanbieden van onze service bij huidige en potentiële klanten. Aangaan en onderhouden van een relatie met prospects en klanten. Opstellen en realiseren van het jaarlijkse verkoop- en actieplan. Presentaties en demonstraties geven.

De ideale kandidaat:
Als Junior Accountmanager Oracle beschik je over een afgeronde HBO/WO- opleiding. Je hebt ervaring met het verkopen aan multinationals en bent gesprekspartner op C-level. Twee jaar ervaring als junior accountmanager in de IT-branche. Je hebt kennis van software, saas en cloud solutions. Je bent resultaatgericht en sterk in het aangaan van relaties.

Wij bieden je!
Een uitdagende sales functie als Junior Accountmanager Oracle bij een innovatieve organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Een marktconform basissalaris en een uitstekende provisie regeling. Daarnaast zijn er veel persoonlijke ontwikkelmogelijkheden, on the job, in-company trainingen. Leaseauto, laptop en smartphone behoren tot je standaarduitrusting. Veel aandacht voor coaching en opleiding.

Enthousiast over deze Sales vacature!
Ben jij die gedreven SalesTopper die er 200% voor gaat? Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan?
App dan met Robert van Leeuwen op 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of Den Haag
Je kan je cv mailen naar info@salestoppers.nl of schrijf je online in via onze website. 

Zodra wij je cv hebben ontvangen nemen wij contact met je op.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: