Junior Accountmanager Online Media in Hilversum OTE € 54.500,-

Wil jij ook werken voor een trendsettend Online Platform met een leidinggevende positie op de online media! Dan is dit een unieke kans.

De Functie:
Als Junior Accountmanager Online Media ben je bezig met de verkoop van beschikbare online media ruimte op de sites aan de top-500 adverteerders. De verkoopafdeling bestaat uit meerdere Account Managers, elk verantwoordelijk voor een specifieke klantgroep. Jij verkoopt de beschikbare online media ruimte op de sites in ons portfolio aan de top-500 adverteerders, reclame- en mediabureaus. Als gedreven sales ben je verder bezig met het onderhouden van contacten met mediabureaus en directe adverteerders.

De ideale kandidaat beschikt over:
Afgeronde HBO/WO- opleiding en uitstekende communicatieve vaardigheden; resultaatgerichte instelling en natuurlijke drang om continu te scoren. Bewezen succesvol te zijn in het behoud en uitbouwen van bestaande klanten en werven van nieuwe accounts. Minimaal een jaar ervaring in de online Sales. We zoeken een hunter die beschikt over: doorzettingsvermogen; geen 9 tot 5 mentaliteit; creatief; resultaatgericht en enthousiast.

Wat bieden wij je:
Een uitdagende Salesfunctie bij een innovatieve Internationale organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Veel aandacht voor coaching en opleiding. Leaseauto, laptop en smart phone behoren tot je standaarduitrusting. Verder bieden wij een informele werksfeer, een goed salaris en een uitstekende provisieregeling. “The sky is the limit”

Enthousiast over deze Sales Job als Junior Accountmanager Online Media!
Bel of app dan met Robert van Leeuwen: 06-502 659 11 of mail je cv naar info@salestoppers.nl 

We kijken uit naar je cv!

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: