Junior Accountmanager Online Media in Amsterdam OTE € 54.500

Wil jij ook werken Junior Accountmanager Online Media voor een trendsettend Online Platform met een leidinggevende positie in de online media? Dan zijn we op zoek naar jou!

De Functie:
Als Junior Accountmanager Online Media ben je bezig met de verkoop van beschikbare online media ruimte op de sites aan de top-500 adverteerders. De verkoopafdeling bestaat uit meerdere Account Managers, elk verantwoordelijk voor een specifieke klantgroep. Jij verkoopt de beschikbare online media ruimte op de sites in ons portfolio aan de top-500 adverteerders, reclame- en mediabureaus. Als gedreven sales ben je verder bezig met het onderhouden van contacten met mediabureaus en directe adverteerders.

De ideale kandidaat beschikt over:
Als  Junior Accountmanager Online Media beschik je over een afgeronde HBO/WO- opleiding en een resultaatgerichte instelling en natuurlijke drang om continu te scoren. Bewezen succesvol te zijn in het behoud en uitbouwen van bestaande klanten en werven van nieuwe accounts. Minimaal een jaar ervaring in de Sales. We zoeken een New Business Hunter die beschikt over: doorzettingsvermogen; geen 9 tot 5 mentaliteit; creatief; resultaatgericht en enthousiast.

Wat bieden wij onze Junior Accountmanager Online Media!
Een uitdagende sales job als  Junior Accountmanager Online Media bij een innovatieve Internationale organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Veel aandacht voor coaching en opleiding. Leaseauto, laptop en smartphone behoren tot je standaarduitrusting. Verder bieden wij een informele werksfeer, een goed salaris en een uitstekende provisieregeling. “The sky is the limit”

Enthousiast over deze Sales Job als Junior Accountmanager Online Media!
App dan voor meer informatie of een afspraak met Robert van Leeuwen op 06-502 659 11 of mail je cv naar info@salestoppers.nl 

Zodra wij je cv hebben ontvangen nemen wij contact met je op.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: