Junior Accountmanager New Business in Amsterdam OTE € 74.500

In de Randstad zoeken wij tientallen Junior Accountmanagers New Business. Wil jij ook werken als Junior Accountmanager New Business en meer dan €3.500,- per maand verdienen met een uitstekende provisie regeling. Bel dan nu een afspraak of mail je cv!

Ben jij die gedreven New Business Hunter die zich in elke klant vastbijt en pas tevreden is als de deal gesloten is? Wil jij ook werken bij de Top 500 internationale Organisaties? Bel dan nu een afspraak of mail je cv!

De Functie:
Als Junior Accountmanager New Business onderzoek je de afzetmarkt, stel je een persoonlijk businessplan op en realiseert je verkoopdoelen. Je bent in staat om acquisitie trajecten vlekkeloos te laten verlopen. Vanuit jouw persoonlijke visie overtuig je klanten en je weet de behoeften van klanten te vertalen in concrete verkoop oplossingen. Je weet je gemakkelijk te verplaatsen in de bedrijfsprocessen van de klant en denkt mee naar oplossingen. Je bent verantwoordelijk voor het genereren van meer omzet door middel van Upsellen bij bestaande klanten en New Business bij prospects.

De ideale kandidaat:
Als Junior Accountmanager New Business beschik je over minimaal HBO/WO werk- en denkniveau. Je beschikt over een jaar verkoopervaring in de Sales. Je bent een New Business Hunter met Sales drive, je werkt gedisciplineerd en planmatig. Als Junior Accountmanager New Business ben je creatief in het bedenken van oplossingen en je weet door middel van advies meerwaarde te creëren bij onze klanten en prospects.

Wat bieden wij onze Junior Accountmanager!
Een uitdagende functie als Junior Accountmanager New Business bij een innovatieve organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Een uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een Leaseauto naar keuze, laptop en smartphone, veel trainingen en door groei mogelijkheden, uitstekende provisie- en bonus regeling, The sky is the limit. . Na bewezen geschiktheid ga je de buitendienst in en ontvang jij een lease auto naar keuze.

Meer weten over deze uitdagende Sales Job!
Wil je snel aan de slag als Junior Accountmanager New Business! Bel of app dan nu met Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je cv naar info@salestoppers.nl

We horen graag van je…

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: