Junior Accountmanager Microsoft Solutions op Schiphol OTE € 84.500

Wil jij ook werken als Junior Accountmanager Microsoft Solutions in een dynamische hightech omgeving? Dan hebben wij een geweldige Sales Job voor je!

De functie:
Als Junior Accountmanager Microsoft Solutions breng je de markt in kaart. Met jouw kennis van de markt en je eigen netwerk kijk je waar er opportunity’s zijn. Je initieert business-cases bij potentiële klanten en schakelt daarbij een pre-sales in om zo tot een uitstekende propositie te komen. Je volgt ontwikkelingen en klantbehoeften in de markt en maakt een vertaalslag naar oplossingen die tot een deal zullen leiden. Je bent sparring partner voor IT directeuren. Je gaat samenwerkingsverbanden met partners aan om het aanbod in de markt te versterken.

Wij vragen:
Als Junior Accountmanager Microsoft Solutions beschik je over een HBO/WO werk- en denkniveau. Minimaal één jaar ervaring in de verkoop. Uitstekende kennis van Microsoft Solutions. Je bent ondernemend en commercieel vaardig. Je bent inventief en flexibel zodat je snel op Sales opportunity’s kan inspelen. Je hebt een proactieve instelling, daadkrachtig met scoringsdrang. Je bent een teamspeler, maar ook zelfstandig, initiatiefrijk, creatief vaardig en kan onderhandelen op elk niveau.

Wat bieden wij onze Junior Accountmanager Microsoft Solutions:
Een uitdagende sales Job als Junior Accountmanager Microsoft Solutions bij een dynamische hightech omgeving met veel doorgroeimogelijkheden. Een beloning die uitzonderlijk hoog is en een uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij bieden een salesfunctie waarbij je naast het opbouwen en het beheren van interessante accounts, een eigen creatieve bijdrage kan leveren bij het vinden van klanten in nieuwe markten. Veel aandacht voor coaching en opleiding. Lease auto, laptop en smartphone.

Enthousiast over deze Sales Job!
Ben jij die gedreven Solution Seller en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Wil jij meer weten over deze sales vacature van Junior Accountmanager Microsoft Solutions!
App dan voor meer informatie met Robert van Leeuwen op 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je CV naar info@salestoppers.nl

Zodra wij je cv hebben ontvangen nemen wij contact met je op.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: