Junior Accountmanager IT Solutions in Hoofddorp OTE € 67.200

Wil jij ook werken Junior Account Manager IT bij een snel groeiende Internationale IT Vendor? Dan is dit de baan van jou dromen!

De functie:
Als Junior Account Manager IT verkoop je de ICT totaaloplossingen en benader je prospects. Je bouwt je eigen klanten bestand op. Daarnaast ben je bezig met relatiebeheer. Je maakt analyses en bespreekt de lange termijn doelstellingen met je klant. Je werkt nauw samen met overige verkoopafdelingen en je hebt handelsvrijheid op eigen inzicht marges aan te passen

De ideale kandidaat:
Als Junior Account Manager IT beschik je over HBO/WO werk- en denkniveau. Je hebt commerciële B2B Sales ervaring. Je hebt een commerciële drive en bent resultaat- en oplossingsgericht.  Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke kennis van de Nederlandse taal en prettige telefoonstem. Kennis van Hardware en Software Solutions en kantoor automatisering. Je bent een bewezen verkooptalent!

Wij bieden wij onze Junior Account Managers IT:
Een uitdagende sales functie als Junior Account Managers IT. Wij zorgen voor een uitdagende en toch reële targets met een bijbehorende goede provisieregeling. The sky is the limit.
De overige arbeidsvoorwaarden zijn perfect geregeld, denk bijvoorbeeld aan opleidingsmogelijkheden en een goede pensioenregeling. Er zijn mogelijkheden om door te groeien naar een leidinggevende functie als je dit ambieert. Je werkt in een dynamische omgeving waar een informele en collegiale werksfeer.

Enthousiast over deze uitdagende Sales Job als Accountmanager IT Solutions!
Ben jij die gedreven SalesTopper die er altijd 200% voor gaat! Wil jij snel aan de slag als Accountmanager IT Solutions! Spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan!
App dan met Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je cv naar info@salestoppers.nl

Zodra wij je cv hebben ontvangen nemen wij contact met je op.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: