Junior Accountmanager in Hoofddorp OTE €124.500

In alle branches tientallen Junior Accountmanagers. Wil jij ook werken als Junior Accountmanager en meer dan 10.000,- euro per maand verdienen! Mail dan nu je cv! Ben jij die Junior Accountmanager die New Business Hunter die zich in elke klant vastbijt en pas tevreden is als de deal gesloten is? Wil jij ook werken bij snelgroeiende Internationale Organisaties, Mail dan nu je cv!

De Functie:
Als Junior Accountmanager onderzoek je de afzetmarkt, stel je een persoonlijk businessplan op en realiseert je verkoopdoelen. Je bent in staat om acquisitie trajecten vlekkeloos te laten verlopen. Vanuit jouw persoonlijke visie overtuig je klanten en je weet de behoeften van klanten te vertalen in concrete verkoop oplossingen. Als Junior Accountmanager Buitendienst weet je je gemakkelijk te verplaatsen in de bedrijfsprocessen van de klant en kan met klanten meedenken. Je bent verantwoordelijk voor het genereren van meer omzet door middel van New-Business bij bestaande klanten en bij prospects.

De ideale kandidaat:
Als Junior Accountmanager Buitendienst beschik je over minimaal HBO/WO werk- en denkniveau. Je beschikt over een jaar verkoopervaring in de business-to-business Sales. Je bent Hunter met een Sales drive en je werkt gedisciplineerd en planmatig. Als Junior Accountmanager ben je creatief in het bedenken van oplossingen en je weet door middel van advies meerwaarde te bieden bij onze klanten en prospects.

Wat bieden wij onze Junior Accountmanager!
Een uitdagende functie als Junior Accountmanager bij een innovatieve organisaties met veel doorgroeimogelijkheden. Uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Leaseauto, laptop en smartphone. Veel aandacht voor coaching en opleiding. Uitstekende provisie regeling, The sky is the limit.

Enthousiast over deze uitdagende Sales Job!
Wil je snel aan de slag als Junior Accountmanager Buitendienst! App dan nu met Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam, Den Haag of Haarlem of mail je cv naar info@salestoppers.nl

Zodra wij je cv hebben ontvangen nemen wij contact met je op…

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: