Junior Accountmanager in Hilversum OTE €69.500

Ben jij die gedreven Junior Accountmanager die New Business Hunter die zich in elke klant vastbijt en pas tevreden is als de deal gesloten is? Wil jij ook werken bij de Top 500 internationale Organisaties? Bel dan voor een afspraak of mail je cv

De Functie:
Als Junior Accountmanager onderzoek je de afzetmarkt, stel je een persoonlijk businessplan op en realiseert je verkoopdoelen. Je bent in staat om acquisitie trajecten vlekkeloos te laten verlopen. Vanuit jouw persoonlijke visie overtuig je klanten en je weet de behoeften van klanten te vertalen in concrete verkoop oplossingen. Je weet je gemakkelijk te verplaatsen in de bedrijfsprocessen van de klant en meedenkt naar oplossingen. Je bent verantwoordelijk voor het genereren van meer omzet door middel van New-Business bij bestaande klanten en prospects.

De ideale kandidaat:
Als Junior Accountmanager beschik je over minimaal HBO/WO werk- en denkniveau. Je beschikt over een jaar verkoopervaring in de verkoop. Je bent New Business Hunter met een sales drive en je werkt gedisciplineerd en planmatig. Als Junior Accountmanager Buitendienst ben je creatief in het bedenken van oplossingen en je weet door middel van advies meerwaarde te creëren bij onze klanten en prospects.

Wat bieden wij onze Junior Accountmanager!
Een uitdagende sales functie als Junior Accountmanager bij een innovatieve organisaties met veel doorgroeimogelijkheden. Een uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een laptop en smartphone. Veel trainings en door groeimogelijkheden. Uitstekende provisie regeling en bonus regeling, The sky is the limit.  Na bewezen geschiktheid ga je de buitendienst in en ontvang jij een lease auto naar keuze.

Enthousiast over deze sales Job van Junior Accountmanager!
Wil je snel aan de slag als Junior Accountmanager! Ben jij die New Business Hunter die elke prospect weet te overtuigen en iedere deal scoort!
App dan met Robert van Leeuwen op 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam.
Je kan je cv mailen naar info@salestoppers.nl of schrijf je online in via onze website. 

Zodra wij je cv hebben ontvangen nemen wij contact met je op.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: