Junior Accountmanager HR Software in Amsterdam OTE €72.400

Wil je ook werken als Junior Accountmanager HR Software bij een dynamische Internationale Organisatie? Wil je ook werken bij een snel groeiende organisatie Dan zijn we op zoek naar jou!

De Functie:
Junior Accountmanager HR Software is een betrouwbare verkoper voor de nationale HR markt. Het is een zeer afwisselende Sales functie waarbij cold canvassing van prospects essentieel is. Je hebt affiniteit van Software en HR markt en kan je snel en goed inleven in de behoeften van de klant. Je bent flexibel en beschikt over een breed interessegebied, waardoor je op niveau met je klanten kunt meepraten en je in kan leven in hun problemen of belangen. Je bent gedreven en een New Business Hunter die nooit opgeeft: "een klant die nee zegt bestaat niet!" Als Junior Accountmanager HR Software bezoek je klanten in gehele Randstad. Het verzorgen van demopresentaties en uitbrengen van offertes. Je neemt deel aan projectgroepen. Je denkt mee over nieuwe producten en diensten. Bijdragen aan de uitvoering van de strategie en marketingplannen van de organisatie.

De ideale kandidaat:
Als Junior Accountmanager HR Software beschik je over een afgeronde opleiding op HBO/WO werk- en denkniveau. Je beschikt over ervaring als Junior Account Manager in de Software branche. Je bent extravert en communicatief vaardig en klaar voor een uitdagende commerciële functie in een snelgroeiende jonge organisatie. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift. Je beschikt over een Hunters en winnaars mentaliteit.

Wij bieden je onze Junior Accountmanager HR Software!  
Een uitdagende sales Job als Junior Accountmanager HR Software met een uniek   commissie systeem voor realiseren van new business. Een fors basissalaris en breed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Lease auto, laptop en smartphone behoren tot je standaard uitrusting. Wij zorgen voor een goede professionele ondersteuning die een bijdrage levert aan je persoonlijke groei en ontwikkeling bij een organisatie die enorm aan het groeien is. Wij bieden een salesfunctie waarbij je naast het opbouwen en het beheren van interessante accounts, een eigen creatieve bijdrage kan leveren bij het vinden van klanten in nieuwe markten.

Enthousiast over deze uitdagende Job!
Ben jij die gedreven SalesTopper die er altijd 200% voor gaat! Wil jij snel aan de slag als Junior Accountmanager HR Software!
Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan?
App voor een afspraak met Robert van Leeuwen op 06-502 659 11.
Je kan je cv mailen naar info@salestoppers.nl dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op! 


Zodra wij je cv hebben ontvangen nemen wij contact met je op.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: