Junior Accountmanager Hardware Solutions in Hoofddorp OTE € 84.500

Wil jij ook Internationale Sales ervaring opdoen als Junior Accountmanager Hardware Solutions bij een snel groeiende Internationale IT organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie:
Als Junior Accountmanager Hardware Solutions verkoop je de ICT totaaloplossingen en benader je prospects. Je bouwt je eigen klantenbestand op. Daarnaast ben je bezig met relatiebeheer. Je maakt analyses en bespreekt de lange termijn doelstellingen met je klant. Je werkt nauw samen met overige verkoopafdelingen en je hebt handelsvrijheid op eigen inzicht marges aan te passen.

Wij zijn op zoek naar:
Als Junior Accountmanager Hardware Solutions beschik je over 1 jaar B2B sales ervaring. Je hebt een commerciële drive en bent resultaat- en oplossingsgericht.  Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke kennis van de Nederlandse taal en prettige telefoonstem. Kennis van hardware solutions en automatisering. Je bent een bewezen verkooptalent!

Wat bieden wij onze Accountmanager Hardware Solutions:
Een uitdagende sales Job als Junior Accountmanager Hardware Solutions die beschikt over MBO/HBO- werk en denkniveau en 1 jaar ervaring in de verkoop. Een uitdagende sales functie bij de beste werkgever van Nederland. Wij zorgen voor een uitdagende en toch reële targets met een bijbehorende uitstekende provisieregeling. De overige arbeidsvoorwaarden zijn perfect geregeld, laptop, smartphone en leaseauto naar keuze. Veel opleidingsmogelijkheden en een goede pensioenregeling. Er zijn mogelijkheden om door te groeien naar een leidinggevende functie als je dit ambieert. Je werkt in een dynamische omgeving met een informele en collegiale werksfeer.

Enthousiast over deze sales Job!
Wil jij meer weten over deze uitdagende sales vacature van Junior Accountmanager Hardware Solutions!
App dan voor meer informatie of een afspraak met Robert van Leeuwen op 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam.
Je kan je cv mailen naar info@salestoppers.nl dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op! 

Zodra wij je cv hebben ontvangen nemen wij contact met je op.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: