Junior Accountmanager Google in Amsterdam OTE 79.500

Ben jij die Junior Accountmanager Google die een klanten bestand gaat opbouwen bij de top 500. Ben jij die New Business Hunter die elke deal wil scoren en wil je werken op de Zuidas in Amsterdam! Dan hebben wij de baan van je dromen.

De functie:
Als Junior Accountmanager bij een partner van Google verkoop je de Google Solutions bij de top 2000 organisaties. Je verdiept je in de business van je prospects en weet ze klanten te maken. Als Junior Accountmanager Google werk je zelfstandig, maar wel binnen duidelijke richtlijnen en targets. De uitdagingen die aan jouw winnaarsmentaliteit worden gesteld zijn groot. Maar de beloning is er dan ook naar: een uitstekend salaris en een riante commissie regeling! Als Junior Accountmanager Google ben je een verkoper pur sang. Je bent creatief in het stellen van doelen en het bepalen van tactieken. Je luistert naar prospect en denkt met hem mee over zijn behoeften. Je bent een New Business Hunter die iedere prospect weet te overtuigen.

Wij zijn op zoek naar:
Als Junior Accountmanager Google beschik je over een afgeronde HBO/WO-opleiding. Je hebt minimaal één jaar werkervaring opgedaan in de B2B sales. Je hebt uitstekende commerciële en communicatieve vaardigheden en hebt een creatieve manier van werken. Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal uitstekend en beschikt over een geldig rijbewijs B. Als Junior Accountmanager Google ben je een New Business Hunter met consultative selling skills.

Wat bieden wij onze Junior Accountmanager Google!
Als Junior Accountmanager Google ga je aan de slag bij een zeer innovatieve Internationale organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Veel aandacht voor coaching en opleiding. Leaseauto, laptop en smartphone behoren tot je standaarduitrusting. Een uitstekende provisie regeling, The sky is the limit. Wij zorgen voor een goede professionele ondersteuning die een bijdrage levert aan je persoonlijke groei en ontwikkeling bij een organisatie die enorm aan het groeien is.

Enthousiast over deze sales Job!
Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan? Dan zijn we op zoek naar jou!
App dan met Robert van Leeuwen op 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je CV naar info@salestoppers.nl

Zodra wij je cv hebben ontvangen nemen wij contact met je op.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: