Junior Accountmanager Games in Almere OTE €54.500

Ben jij de gedreven Junior Accountmanager Games die gedreven Sales die ervan geniet om meer omzet te behalen? Dan hebben wij de unieke Sales Job voor jou.

De functie:
Wij zoeken een gemotiveerde en betrokken Junior Accountmanager Games. Je bent goed in New Business en zal de relatie met de bestaande klanten gaan verbeteren. Door je enthousiasme en inzet realiseer je probleemloos de gestelde targets. Je levert met jouw actieve instelling een positieve bijdrage aan het succes van het Salesteam.

De ideale kandidaat:
Als Junior Accountmanager Games beschik je over een afgeronde opleiding op minimaal HBO/WO- niveau. Je beschikt over een jaar werkervaring in de verkoop. Je bent Energiek, gedreven en zelfstandig en sociaalvaardig op alle niveaus. Kennis over verschillende platformen is een pré. Alsmede actuele trends en branche ontwikkelingen.

Wat bieden wij onze Junior Accountmanager Games!
Een uitdagende sales functie als Junior Accountmanager Games bij een innovatieve organisatie met veel doorgroeimogelijkheden.  Je maakt deel uit van een enthousiast team dat dagelijks met veel plezier werkt aan de verdere groei van onze organisatie. We bieden een informele werksfeer, een goed basis salaris en een uitstekende provisieregeling. “The sky is the limit”  Uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden; aantrekkelijke bonusregeling, goede pensioenregeling. lease auto, laptop en smartphone. Veel aandacht voor coaching en opleiding. Een uitdagende sales job bij een innovatieve organisatie..

Enthousiast over deze Sales Job van Accountmanager Games!
Dan ben jij onze nieuwe Junior Accountmanager Games! Barst je van de energie en wil je deel uitmaken van een snel groeiende Organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan? 
Mail je cv naar info@salestoppers.nl en wij bij gebleken geschiktheid nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

We zien je cv tegemoet.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: