Junior Accountmanager Finance Detachering in Amstelveen OTE € 134.000

Wil jij ook werken in de arbeidsbemiddeling meer verdienen dan € 10.000,- euro per maand en werken als Junior Accountmanager Finance Detachering bij de meeste succesvolle en de grootste detacheringsorganisatie van Europa. Dan is dit een unieke kans!

De functie:
Als Junior Accountmanager Finance Detachering ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen en beheren van de Top 500. Je zorgt voor de werving van financiële interim opdrachten en hiermee de verdere uitbouw van ons kantoor. Je bent de gesprekspartner voor zowel de freelance financial professionals en je zakelijke contacten. Je voert zelfstandig onderhandelingen en sluit de overeenkomsten met je opdrachtgevers. Als Junior Accountmanager Finance Detachering werk je nauw samen met je Team Manager om succesvolle matches te maken. Uiteraard bewaak je de kwaliteit van de opdracht en zorg je voor hoge klanttevredenheid.  Veel vrijheid, verantwoordelijkheid en deals closen leiden bij 200% inzet tot je succes.

De ideale kandidaat beschikt over:
De Junior Accountmanager Finance Detachering is een "ondernemer" voor het kantoor in Amsterdam. Je bent een gedreven professional met een positieve persoonlijkheid. Wij bieden een uitdagende omgeving waarin je kennis, ervaring en talent volledig tot uiting komt. Er is alle ruimte voor eigen initiatief en zelfontwikkeling. Je werkt binnen een dynamische onderneming met ondernemerschap, teamgeest, initiatief en klant gedrevenheid.  Als Junior Accountmanager Finance Detachering vind je het leuk en uitdagend om te communiceren met financial professionals, collega's, prospects en relaties. Je beschikt over een afgeronde HBO-WO- opleiding en ervaring in de sales, maar gedreven starters mogen ook reageren.

Wat bieden wij onze Junior Accountmanager Finance Detachering:
Een uitdagende sales functie bij een enthousiast team van gedreven recruiment consultants. Na een uitgebreide training ga je zelfstandig aan de slag als Junior Accountmanager Finance Detachering. Zodra jij je targets hebt behaald volgt er promotie. Je kan er het sales vak leren en na twee jaar kun je doorgroeien naar Team Manager. Na vier jaar kan je je eigen vestiging in Europa openen Verder bieden wij een goed maandsalaris, incentives en een zeer hoge bonus bij het behalen van je targets. The sky is the Limit. Daarnaast maakt commissie voor realiseren van New Business een fors deel uit van jou jaarsalaris.

Enthousiast over deze sales Job in de arbeidsbemiddeling!
Ben jij die SalesTopper die er altijd 200% voor gaat!? App dan met Robert van Leeuwen op 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam.
Je kan je cv mailen naar info@salestoppers.nl of schrijf je online in via onze website. 

We kijken uit naar je cv.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: