Junior Accountmanager Facebook in Hilversum OTE €79.000

Ben jij die gedreven Junior Accountmanager die Facebook en Social Media oplossingen bij de top 500 verkoopt? Beschik je over uitstekende verkoop skills en ben je communicatief sterk? Heb jij ervaring opgedaan in de Social Media of heb je kennis van online marketing? Ga jij je kennis en netwerk gebruiken om onze mobiele tak verder te laten groeien? Wil je onderdeel zijn een jonge en innovatieve organisatie en ga je er 200% voor om onze club verder op de kaart te zetten. Dan zijn we op zoek naar j

De functie:
We zijn op zoek naar een gedreven Junior Accountmanager Facebook die doeltreffend werkt om in een veeleisende, sterk veranderende mobile markt zich weet te onderscheiden en veel commerciële successen weet te behalen. Je gaat nieuwe organisaties benaderen om het Facebook concept te presenteren en de beste deals te sluiten. Als Junior Accountmanager Facebook ben je verantwoordelijk voor het gehele salestraject en er is veel ruimte voor je eigen visie.

Wij zijn op zoek naar:
Een Junior Accountmanager Facebook die beschikt over een afgeronde HBO/WO- opleiding.  Je houdt je bezig met het genereren en kwalificeren van je prospects en je gaat er op uit om zoveel mogelijk New Business binnen te halen. We zoeken echte SalesToppers met minimaal een jaar sales ervaring, je bent een echte New Business Hunter. Je hebt kennis van; facebook en social media. We zijn op zoek naar die New Business Hunter die een groot netwerk wil opbouwen bij de top 500. 

Wat bieden wij je onze Junior Accountmanager Facebook!
Een afwisselende sales job bij een Internationaal werkende organisatie met veel uitdaging en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Prettige informele werksfeer en de vrijheid om zelf je werkzaamheden in te delen. Een marktconform basissalaris en een uitstekende provisie regeling. The Sky is the Limit.
Uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Veel aandacht voor coaching en opleiding. Leaseauto, laptop en smartphone.

Enthousiast over deze Sales Job van Junior Accountmanager Facebook!
Ben jij die Junior Accountmanager Facebook die er 200% voor gaat? Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan?
App dan voor een afspraak met Robert van Leeuwen op 06-50265911 voor een gesprek bij ons op kantoor in Amsterdam.
Je kan je cv mailen naar info@salestoppers.nl of schrijf je online in via onze website. 

Wij kijken uit naar je cv.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: