Junior Accountmanager Events in Amsterdam

Wil jij ook werken als Junior Accountmanager Events bij een internationaal evenementenbureau met veel doorgroeimogelijkheden zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Functie:
Als Junior Accountmanager Events ben je verantwoordelijk voor het organiseren van events voor de klanten in je regio. Je legt het contact met de klant om de behoefte te bepalen. Je begeleidt de klant in het proces van het activeren van een account tot de start van het evenement. Als Accountmanager Events ga je zelfstandig op zoek naar de nieuwe accounts. Je benadert prospects en maakt afspraken. Je inventariseert de behoefte van de klant en je weet daar op de juiste manier op in te spelen. 

Wij zijn op zoek naar:
Een Junior Accountmanager Events beschik je over een afgeronde  HBO/WO-opleiding en ervaring in de verkoop. Je bent in staat om zelfstandig de markt te bewerken en nieuwe klanten aan te boren. Je bent creatief in het bedenken van concepten die je met de klant bespreekt. Je bent resultaatgericht en weet ook in verkooptrajecten de focus te bewaren. Je bent stressbestendig, flexibel en beschikt over een goede dosis gevoel voor humor. Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
New Business Hunter met consultative selling skills.

Wat bieden wij onze Junior Accountmanager Events!
Een zeer uitdagende sales functie als Junior Accountmanager Events met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Een goed basissalaris en een uitdagend commissiesysteem. The sky is the limit. Prettige informele werksfeer en veel persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden. Leaseauto, laptop en smartphone.

Enthousiast over deze sales Job van Junior Accountmanager Events!
Ben jij die Junior Accountmanager Events die er 200% voor gaat! App dan voor een afspraak met Robert van Leeuwen op 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam.

Mail je cv naar info@salestoppers.nl en wij bij gebleken geschiktheid nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

We zien je cv tegemoet.


Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: