Junior Accountmanager Business Events in Hilversum OTE € 64.500

Wil jij ook werken als Junior Accountmanager Business Events bij een Internationaal evenementenbureau waar veel doorgroeimogelijkheden zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Functie:
Als Junior Accountmanager Business Events ben je verantwoordelijk voor het beheer van onze de top 500 klanten en voor onze Business Events. Ook ga je als Junior Accountmanager Business Events op zoek naar nieuwe accounts. Je benadert prospects en maakt afspraken. Je inventariseert de behoefte van de klant op korte en lange termijn en je weet daar op de juiste manier op in te spelen. Als Junior Accountmanager Business Events ben je creatief in het stellen van doelen en het bepalen van je sales tactieken. Je luistert naar prospect en denkt met hem mee over zijn behoeften. Je een New Business Hunter die iedere prospect weet te overtuigen.

Wij zijn op zoek naar:
Een Junior Accountmanager Business Events die beschikt over een afgeronde HBO/WO- opleiding met minimaal 1 jaar verkoop ervaring. Je bent in staat om zelfstandig de markt te bewerken en nieuwe klanten aan te boren. Je bent creatief in het bedenken van concepten die je met de klant bespreekt. Je bent als Junior Accountmanager Business Events resultaatgericht en weet ook in verkooptrajecten de focus te bewaren. Je bent stressbestendig, flexibel en beschikt over een goede dosis gevoel voor humor. Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij onze Junior Accountmanager Business Events!
Een uitdagende sales functie als Junior Accountmanager Business Events met goede secundaire arbeidsvoorwaarden; Een goed basissalaris en een uitdagend bonussysteem met veel incentives. The sky is the limit. Veel doorgroei mogelijkheden en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden. Daarnaast een leaseauto, laptop en smartphone.

Enthousiast over deze Sales Job!
Wil jij ook aan de slag als Junior Accountmanager Business Events! App dan met Robert van Leeuwen op 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je cv naar info@salestoppers.nl

We kijken uit naar je cv.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: