Junior Accountmanager Buitendienst in Amsterdam OTE € 94.500

Voor meerdere opdrachtgevers zoeken wij in de Randstad meerdere Junior Accountmanagers Buitendienst. Wil jij ook werken als Junior Accountmanager Buitendienst en meer dan €5.000,- per maand verdienen met een uitstekende provisie regeling. Ben jij die gedreven new business hunter die zich in elke klant vastbijt en pas tevreden is als de deal gesloten is? Wil jij ook werken bij de Top 500 Organisaties? Dan zijn we op zoek naar jou!

De Functie:
Als Junior Accountmanager Buitendienst onderzoek je de afzetmarkt, stel je een persoonlijk businessplan op en realiseert je verkoopdoelen. Je bent in staat om acquisitie trajecten vlekkeloos te laten verlopen.
Vanuit jouw persoonlijke visie overtuig je klanten en je weet de behoeften van klanten te vertalen in concrete verkoop oplossingen. Je weet je gemakkelijk te verplaatsen in de bedrijfsprocessen van de klant en meedenkt naar oplossingen. Je bent verantwoordelijk voor het genereren van meer omzet door middel van New-Business bij bestaande klanten en prospects.

De ideale kandidaat:
Als Junior Accountmanager Buitendienst beschik je over minimaal HBO/WO werk- en denkniveau. Je beschikt over een jaar verkoopervaring in de verkoop. Je bent New Business Hunter met een sales drive en je werkt gedisciplineerd en planmatig. Als Junior Accountmanager Buitendienst ben je creatief in het bedenken van oplossingen en je weet door middel van advies meerwaarde te creëren bij onze klanten en prospects.

Wat bieden wij onze Junior Accountmanager Buitendienst!
Een uitdagende sales functie als Junior Accountmanager Buitendienst bij een innovatieve organisaties met veel doorgroeimogelijkheden. Een uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een Leaseauto naar keuze, laptop en smartphone. Veel trainings en door groei mogelijkheden. Uitstekende provisie regeling en bonus regeling, ''The sky is the limit'.

Enthousiast over deze Sales Job!
Wil je snel aan de slag als Junior Accountmanager Buitendienst! Ben jij die new business hunter die elke prospect weet te overtuigen en iedere deal scoort! 
Ben jij die gedreven SalesTopper die er 200% voor gaat? Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan?
Herken jij jezelf en wordt je enthousiast van deze vacature? Laat het ons dan snel mogelijk weten door je cv te mailen.

Mail je cv naar info@salestoppers.nl en wij bij gebleken geschiktheid nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

We zien je cv tegemoet.


Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: