Junior Accountmanager Beauty in Hilversum

Voor een Internationale Beauty fabrikant in Hilversum zoeken wij een Junior Accountmanager Beauty producten. Als Junior Accountmanager Beauty producten ben je bezig met het binnen halen van opdrachten, het samenstellen van beauty collecties en het bedenken van concepten in samenwerking met je klanten.

De functie:
Als Junior Accountmanager Beauty ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van New Business in de beauty branche. Je bent verantwoordelijk voor meer omzet in je eigen regio. Je bent dus goed en vind het leuk om New Business binnen te halen. Je voert overleg met klanten op alle niveaus binnen hun organisatie. Je bent naast je New Business ook verantwoordelijke voor de verder uitbouw van je bestaande klanten. Door je enthousiasme en inzet realiseer je probleemloos de gestelde targets. Je levert met jouw actieve instelling een positieve bijdrage aan de verdere groei van onze organisatie.

De Ideale kandidaat:
Als Junior Accountmanager Beauty beschik je over een afgeronde HBO/WO opleiding. Je beschikt over minimaal 1 jaar werkervaring in de verkoop, maar starters mogen ook reageren. Bij voorkeur ervaring in de Beauty branche of bij een zeer commerciële organisatie. Je bent in staat om je netwerk optimaal uit te bouwen en te beheren. Je beschikt over uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden. Je bent een Hunter die ook goed is in relatiebeheer.

Wat bieden wij onze Junior Accountmanager Beauty!

Een uitdagende sales job als Junior Accountmanager Beauty bij een internationale organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Een marktconform basissalaris en een uitstekende provisie regeling, The sky is the limit. Daarnaast profiteer je van vele extra’s zoals:

  • Macbook & smartphone;
  • Mini cooper;
  • Maandelijkse sales trainingen & training on the job;
  • Doorgroeimogelijkheden;
  • Leuke incentives zoals stedentrips;
  • Dertiende maand;
  • Pensioenopbouw;
  • 25 vakantiedagen.

Enthousiast over deze Sales Job van Junior Accountmanager Beauty!
App dan met Robert van Leeuwen op 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam.
Je kan je cv mailen naar info@salestoppers.nl of schrijf je online in via onze website. 

We kijken uit naar je cv.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: