Junior Accountmanager Autolease in Amsterdam OTE € 62.500

Ben jij die gedreven Junior Accountmanager Autolease en ben je op zoek naar een Internationale organisatie met veel doorgroei mogelijkheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie:
Als Junior Accountmanager Autolease ben je goed in het binnenhalen van New Business en het beheren van je bestaande relaties. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat het wagenpark door ons kan worden uitgebreid. Als Accountmanager Autolease bied je jouw klanten het beste van twee werelden. Aan de ene kant dicht bij de klant met een persoonlijke en flexibele aanpak via de regionale vestigingen. Aan de andere kant de voordelen van synergie, efficiency en professionaliteit, die een grote Internationale organisatie kan bieden.

De ideale kandidaat:
Als Junior Accountmanager Autolease beschik je over een afgeronde HBO/WO- opleiding. Je beschikt ook over minimaal een jaar ervaring in de B&B Sales. Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Kandidaten met ervaring opgedaan binnen de automotive genieten de voorkeur. De Junior Accountmanager Autolease werkt zelfstandig maar is wel een teamplayer. Je bent woonachtig in de Randstad. En je bent in het bezit van een B-rijbewijs.

Wat bieden wij onze Junior Accountmanager Autolease!
Een uitdagende sales functie als Junior Accountmanager Autolease bij een snelgroeiende Internationale organisatie met veel doorgroei mogelijkheden.
Wij bieden zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een uitstekende commissieregeling en bonussysteem. The sky is the limit.  Veel aandacht voor coaching en opleiding. Lease auto naar keuze, laptop en smartphone behoren tot de standaarduitrusting.

Enthousiast over deze uitdagende sales Job?
Ben jij die new business hunter die er altijd 200% voor gaat en wil je snel aan de slag als Accountmanager!

Mail je cv naar info@salestoppers.nl en wij bij gebleken geschiktheid nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

We zien je cv tegemoet.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: