Junior Account Manager Virtualisatie in Huizen OTE € 72.500

Wil jij ook werken als Junior Account Manager Virtualisatie in een dynamische hightech omgeving? En wil jij je verder verdiepen op het gebied van Virtualisatie? Dan hebben wij de baan van je dromen.

De functie:
Als Junior Account Manager Virtualisatie ben je goed in het binnenhalen van New Business bij de top 500. Daarnaast zie het als een uitdaging om bestaande account verder uit te bouwen. Wij gaan voor absolute kwaliteit en service en daarom worden onze accountmanagers voortdurend getraind en kunnen klanten altijd rekenen op hightech solutions. Als Junior Account Manager Virtualisatie ben je het eerste aanspreekpunt voor je klanten. Je inventariseert de behoeften en weet dus goed hoe je de belangen van de klanten zo goed mogelijk kunt behartigen. Op basis daarvan verkoop je de virtual desktop solutions en cloud solutions.
Voor de klant ben jij de ‘spin in het web’ en je gaat voor optimale klanttevredenheid.

De ideale kandidaat:
Als Junior Accountmanager Virtualisatie beschik je over minimaal HBO/WO werk- en denkniveau en 1 jaar ervaring in de verkoop. Je bent gepassioneerd om klantenbehoeften uit te diepen en te vertalen naar verkoopkansen. Je kunt goed luisteren, koopsignalen herkennen en deals closen. Je bent resultaatgericht en hebt een drive om te scoren. Kortom je hebt zin om er een succes van te maken!

Wij bieden je onze Junior Account Manager Virtualisatie
Een uitdagende functie als Junior Account Manager Virtualisatie voor een gedreven snelgroeiende organisatie. Je krijgt een gedegen opleiding o.a. over desktop solutions en virtualisatie technologie. Verder een uitstekend marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals interessante provisie en bonusregeling. Als Junior Account Manager Virtualisatie heb je de beschikking over een leaseauto, laptop en smartphone zorgen wij voor goede professionele ondersteuning die een bijdrage levert aan je persoonlijke groei en ontwikkeling bij een organisatie die enorm aan het groeien is.

Enthousiast over deze Sales Job!
Ben jij die SalesTopper die er altijd 200% voor gaat!
App dan met Robert van Leeuwen op 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je cv naar info@salestoppers.nl

Zodra wij je cv hebben ontvangen nemen wij contact met je op.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: