Junior Account Manager Social Media in hoofddorp Amsterdam OTE € 62.500

Wil jij werken als Junior Account Manager Social Media voor een gerenommeerde Social Media Organisatie? Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en wil je je bekwamen in het verkopen van innovatieve Social Media Solutions! Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken een Junior Accountmanager Social Media voor een jong en enthousiast bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van social media. Hun doelstelling is om voor hun opdrachtgevers een maximaal rendement te halen uit de social media campagnes die gelanceerd worden. Dit doen ze door de social media campagnedoelstelling te vertalen naar concrete oplossingen en een gerichte social media-inzet op basis van doelgroep en of interessegebied.

De functie:
Als Junior Accountmanager Social Media ben je verantwoordelijk voor het commercieel uitbouwen van onze klantenportfolio. Je verkoopt social media aan mkb-ers en aan retailers en je geeft advies betreffende de mogelijkheden binnen het portfolio. Je houdt je niet alleen bezig met het actief werven van nieuwe klanten, maar onderhoudt ook een uitstekende relatie met de bestaande adverteerders. Hierdoor zal hij of zij continu goed op de hoogte moeten zijn en blijven van de huidige en toekomstige ontwikkelingen in de social media branche.

Wij zijn op zoek naar?
Een Junior Accountmanager Social Media die beschik over  HBO/WO werk- en denkniveau. Je bent een gedreven Account Manager met minimaal 1 jaar ervaring in verkoop. Je bent een sterke, representatieve persoonlijkheid met uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent een echte new business hunter.

Wat bieden wij onze Junior Accountmanager Social Media!
Een uitdagende functie als Junior Account Manager Social Media bij een innovatieve organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Veel aandacht voor coaching en opleiding. Uitstekende provisie regeling, "The sky is the limit"

Enthousiast over deze Sales Job van Junior Accountmanager Social Media!
Wil jij meer weten over deze Sales Job? App dan met Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je cv naar info@salestoppers.nl

Zodra wij je cv hebben ontvangen nemen wij contact met je op.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: