Junior Account Manager New Business in Hilversum

In de Randstad zoeken wij tientallen Junior Accountmanagers New Business. Wil jij ook werken als Junior Accountmanager New Business en meer dan €3.500,- per maand verdienen met een uitstekende provisie regeling. Dan zijn we op zoek naar jou!

De Functie:
Als Junior Accountmanager New Business onderzoek je de afzetmarkt, stel je een persoonlijk businessplan op en realiseert je verkoopdoelen. Je bent in staat om acquisitie trajecten vlekkeloos te laten verlopen. Vanuit jouw persoonlijke visie overtuig je klanten en je weet de behoeften van klanten te vertalen in concrete verkoop oplossingen. Je weet je gemakkelijk te verplaatsen in de bedrijfsprocessen van de klant en denkt mee naar oplossingen. Je bent verantwoordelijk voor het genereren van meer omzet door middel van upsellen bij bestaande klanten en new business bij prospects.

De ideale kandidaat:
Als Junior Accountmanager New Business beschik je over minimaal HBO/WO werk- en denkniveau. Je beschikt over een jaar verkoopervaring in de sales. Je bent een New Business Hunter met sales drive, je werkt gedisciplineerd en planmatig. Als Junior Accountmanager New Business ben je creatief in het bedenken van oplossingen en je weet door middel van advies meerwaarde te creëren bij onze klanten en prospects. Na bewezen geschiktheid ga je de buitendienst in en ontvang jij een lease auto naar keuze.

Wat bieden wij onze Junior Accountmanager:
Een uitdagende functie als Junior Accountmanager New Business bij een innovatieve organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Een uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een Leaseauto naar keuze, laptop en smartphone, veel trainingen en door groei mogelijkheden, uitstekende provisie- en bonus regeling, The sky is the limit.

Meer weten over deze uitdagende Sales Job!
Wil je snel aan de slag als Junior Accountmanager New Business! App dan met Robert van Leeuwen op 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je cv naar info@salestoppers.nl

We zien cv tegemoet.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: