Junior Account Manager IT in Hoofddorp OTE € 74.500

Wil jij ook werken als Junior Accountmanager IT bij een snel groeiende Internationale IT organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou.

De functie:
Als Junior Account Manager IT verkoop je ICT totaaloplossingen en benader je potentiële klanten proactief; Je maakt afspraken met beslissingsbevoegden; Je maakt offertes en verwerkt de orders; Je maakt analyses en bespreekt de lange termijn doelstellingen met je klant. Je werkt nauw samen met overige verkoopafdelingen en je hebt handelsvrijheid op eigen inzicht met behoud van marge conform gestelde targets. Je wordt ondersteund door en werkt nauw samen met de afdelingen inkoop, backoffice en marketing doch zul je zelfstandig verantwoordelijk zijn voor je resultaten.

Wij vragen:
De Junior Account Manager IT beschikt over minimaal MBO/ HBO werk- en denkniveau. Minimaal een jaar ervaring in de verkoop. Je hebt een commerciële drive en bent resultaat- en oplossingsgericht. Goede mondelinge en schriftelijke kennis van de Engelse taal is noodzakelijk, evenals een prettige telefoonstem. Het spreken van een tweede taal is een pre. Kennis van en affiniteit met hardware en kantoor automatisering. Je bent een bewezen verkooptalent!

Wat bieden wij:
Een uitdagende sales Job als Junior Account Manager IT met een passend salaris. Wij zorgen voor een uitdagende en toch reële targets met een bijbehorende goede provisieregeling. The sky is the Limit. De overige arbeidsvoorwaarden zijn perfect geregeld, denk bijvoorbeeld aan opleidingsmogelijkheden en een goede pensioenregeling. Er zijn mogelijkheden om door te groeien naar een leidinggevende functie als je dit ambieert. Je werkt in een dynamische omgeving waar een informele en collegiale werksfeer heerst en toch zeer professioneel wordt gehandeld. Na bewezen geschiktheid ga je de buitendienst in en ontvang jij een lease auto naar keuze.

Solliciteren:
Heb jij ervaring in de sales en ben jij die new business hunter die er helemaal voor gaat? Dan ben jij onze kandidaat! Herken je jezelf in bovenstaand profiel!
App dan met Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam, Den Haag of Haarlem.
Je kan je cv mailen naar info@salestoppers.nl of schrijf je online in. 

Zodra wij je cv hebben ontvangen nemen wij contact met je op.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: