Junior Account Manager Direct Marketing in Hoofddorp OTE € 74.500

Wil je ook werken als Junior Account Manager Marketing bij de marktleider op het gebied van Direct Marketing? Na een jaar meer dan een ton per jaar verdienen? Dan is dit een geweldige kans.

De functie:
Wil jij ook werken als Junior Account Manager Marketing bij de meest vooruitstrevende Direct Marketing providers in Nederland? Jouw rol als Junior Account Manager Marketing is het vinden van nieuwe relaties. Je bent verantwoordelijk voor het introduceren van ons bedrijfsconcept bij de top 500.  Wij stellen direct marketeers in staat een dialoog te voeren met hun doelgroep op een crossmediale wijze. We benaderen hun klanten snel en relevant. Je kunt met jouw enthousiasme en drive de ene na de andere afspraak realiseren en je helpt mee aan het opzetten van spannende, nieuwe campagnes.

De ideale kandidaat beschikt over:
Als Junior Account Manager Marketing beschik je over een afgeronde  HBO/WO opleiding. Je hebt ervaring in de Sales maar starters mogen ook reageren. Je bent een hunter die gewend is om contacten koud te benaderen. Je bent hongerig, barst van de energie, en vind het heerlijk om te bellen, afspraken te maken en bij de klant te zitten. Targets zijn je uitdaging. Je bent gedreven en in staat zelfstandig de markt te bewerken. Je bent klantgericht, flexibel en hebt oog voor detail. New Business Hunter met consultative selling skills.

Wat bieden wij onze Junior Account Manager Direct Marketing!
Een uitdagende sales functie als Junior Account Manager Marketing bij een innovatieve organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Een marktconform basissalaris en een uitstekende provisie regeling “the sky is the limit”. Uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Veel aandacht voor coaching en opleiding. Een laptop en mobiele telefoon behoren tot je standaard uitrusting.

Enthousiast over deze Sales Job!
Wil jij meer weten over deze sales job van Junior Account Manager Marketing? App dan met Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of Den Haag, of mail je CV naar info@salestoppers.nl 

We zien je cv tegemoet.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: