Internationale Accountmanagers FMCG in Haarlem OTE 74.000

Wil jij ook werken bij een internationale handelsorganisatie die een breed assortiment voert in de FMCG branche? Dan is dit een uitstekende stap in je carrière.

De functie:
Als Internationale Accountmanager FMCG ben je verantwoordelijk voor de uitbreiding en ontwikkeling van een netwerk van klanten en leveranciers in een of meer landen. Jij voert de inkoop- en verkooponderhandelingen. Je functioneert als belangrijke spil tussen onze leveranciers en klanten. Als Internationale Accountmanager FMCG ben je commercieel ingesteld. Je beschikt over een sterke handelsgeest. Je houdt ervan in een Internationale setting te opereren en zaken te doen met verschillende culturen.

Wij zijn op zoek naar:
Een Internationale Accountmanager FMCG die beschikt je over HBO/WO werk- en denkniveau. Je hebt twee jaar commerciële B2B sales ervaring, maar starters mogen ook reageren. Je spreekt vloeiend engels, duits of frans. Je bent een teamplayer met een commerciële en ondernemende mentaliteit. Je hebt doorzettingsvermogen en goede communicatieve vaardigheden en je bent reislustig.

Wat bieden wij onze Accountmanager FMCG!
Een fulltime functie als Internationale Accountmanager FMCG waar je na een uitgebreide training zelfstandig aan de slag gaat als Accountmanager. Je maakt deel uit van een enthousiast Internationaal team dat dagelijks met veel plezier werkt aan de verdere groei van onze organisatie. Zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals interessante provisie- en bonusregeling, The sky is the limit. Naast leaseauto naar eigen keuze, laptop en smartphone zorgen wij dat jij als Internationale Accountmanager FMCG de juiste professionele ondersteuning krijgt die een bijdrage levert aan je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Enthousiast over deze Internationale Sales Job!
Ben jij die gedreven Accountmanager FMCG die er 200% voor gaat? Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan? 
App dan voor een afspraak met Robert van Leeuwen op 06-502 659 11 of mail je cv naar info@salestoppers.nl

Zodra wij je cv hebben ontvangen nemen wij contact met je op.

 

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: