International Accountmanager Hardware Components in Amsterdam OTE € 134.000

Wil jij ook meer dan €10.000,- per maand verdienen en Internationale Sales ervaring op doen als Accountmanager Hardware Components! Ben je energiek en wil je deel uit maken van een Top 100 speler in de IT. Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en spreekt deze Internationale Sales functie aan! Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Functie:
Als Accountmanager Hardware Components ben je verantwoordelijk voor de uitbreiding en ontwikkeling van een netwerk van klanten en leveranciers in een of meerdere landen. Je functioneert als belangrijke spil tussen leveranciers en klanten. Je beschikt over een sterke handelsgeest. Je houdt ervan in een Internationale setting te opereren en zaken te doen met verschillende culturen. Je onderhandelt direct met onze klanten over prijzen en levertijden binnen een vooraf vastgesteld kader en brengt zelfstandig offertes uit.

De ideale kandidaat:
Als Accountmanager Hardware Components beschik je over een HBO/WO werk- en denkniveau en hebt twee jaar werkervaring in de B2B sales. Je beschikt over een commerciële en ondernemende geest, ben je een teamplayer, gedreven, sociaal, flexibel, stressbestendig, proactief en oplossingsgericht. Je hebt doorzettingsvermogen, een goede presentatie, communicatieve vaardigheden. Je spreekt in ieder geval vloeiend Engels en wil graag Internationaal reizen. Je bent een New Business Hunter met consultative selling skills die altijd zijn targets behaalt!

Wat bieden wij onze Accountmanager Hardware Components!
Een uitdagende sales functie als Accountmanager Hardware Components  bij een Internationaal werkende organisatie. Je maakt deel uit van een enthousiast Internationaal team dat dagelijks met veel plezier werkt aan de verdere groei van onze organisatie. Waardering voor eigen initiatief en ruimte om je te kunnen ontplooien. Daarnaast bieden we een informele werksfeer, een goed basis salaris en een uitstekende bonusregeling. “The Sky is the limit”  Een uitdagende sales functie bij een innovatieve Internationale organisatie.

Enthousiast over deze Internationale Sales Job!
Ben jij die SalesTopper die New Business Hunter die altijd zijn targets behaalt!
Spreekt deze Internationale sales job van Accountmanager Hardware Components je aan!

Mail je cv naar info@salestoppers.nl en wij bij gebleken geschiktheid nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

We zien je cv tegemoet.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: