Inside Sales Telecom Solutions in Amsterdam

Voor de marktleider op het gebied van Telecom Solutions zijn wij op zoek naar meerdere Inside Sales Telecom Solutions. Ben jij die New Business Hunter die elke deal weet te closen en wil je snel doorgroeien naar de buitendienst! Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Functie:
Als Inside Sales Telecom Solutions maak je deel uit van een gedreven Sales team. Je rapporteert aan je Team Manager en bent verantwoordelijk voor de omzet en je persoonlijke target. Als sales tijger zoek en benader je prospects en houd je je bezig met het binnenhalen van New Business. Je bent verder het aanspreekpunt op het gebied van alle telecom solutions en weet snel in te spelen op wat er in de markt gebeurt. Na bewezen geschiktheid kan je doorgroeien naar een buitendienst functie

De ideale kandidaat:
Als Inside Sales Telecom Solutions beschik je minimaal over MBO/HBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur ervaring in de verkoop, maar gedreven starters mogen ook reageren. Goede beheersing van de Nederlandse taal. Uitstekende commerciële en contactuele eigenschappen om zo meer business te scoren.

Wat wij bieden onze Inside Sales Telecom Solutions!
Een uitdagende functie als Inside Sales Telecom Solutions bij een snelgroeiende organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Je geniet een passend basissalaris en een uitstekende provisie regeling. The sky is the limit. Wij zorgen voor een uitdagende sales functie en reële targets met een bijbehorende goede provisieregeling. Als Inside Sales Telecom Solutions werk je in een dynamische omgeving waar een informele en collegiale werksfeer heerst en toch zeer professioneel wordt gehandeld.  Veel aandacht voor coaching en opleiding. De laatste smartphone behoort tot je standaarduitrusting.

Enthousiast over deze Sales Job van Accountmanager Telecom!
Ben jij die gedreven SalesTopper die er 200% voor gaat? Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan?
App dan met Robert van Leeuwen op 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of Den Haag
Je kan je cv mailen naar info@salestoppers.nl of schrijf je online in via onze website. 

Zodra wij je cv hebben ontvangen nemen wij contact met je op.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: